Насилства во Македонија

Член од
25 март 2012
Мислења
8.618
Поени од реакции
5.257
Тачи изјави за нова година дека ќе имало меѓуетнички тензии.

Се прашувам кој ли ги организира?
Ова не ми личи на меѓуетнички инцидент.
Имаат ли овие родители воопшто?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
З.Љ.; Ш.Х. и Џ.Љ од Арачиново, е па ако ова не ви доволно индикација за етничкото потекло на жртвите тогаш не знам каде живеете? А ако оваа информација "Кај Мавровка" не ви е индикација за етничкото потекло на напаѓачите тогаш ептен сте изгубени и низ Скопје треба да се шетате со придружба.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Не личи на ништо, пошто сеуште нема информации за ништо.
Тие тројцата биле од Арачиново, значи поголема да е шансата да се албанци.
Се случило во Мавровка, каде што грото од посетителите се албанци.
Така да според првичниве, недоволни информации на прв поглед ни мене не ми личи на меѓуетнички инцидент.[DOUBLEPOST=1422361293][/DOUBLEPOST]
З.Љ.; Ш.Х. и Џ.Љ од Арачиново, е па ако ова не ви доволно индикација за етничкото потекло на жртвите тогаш не знам каде живеете? А ако оваа информација "Кај Мавровка" не ви е индикација за етничкото потекло на напаѓачите тогаш ептен сте изгубени и низ Скопје треба да се шетате со придружба.

Од кај се иницијаливе?

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Така да според првичниве, недоволни информации на прв поглед ни мене не ми личи на меѓуетнички инцидент.[DOUBLEPOST=1422361293][/DOUBLEPOST]

Од кај се иницијаливе?
Претпоставка :)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Има веќе тема за насилства во Македонија, не треа нова да се отвара
Не сфаќаш ти дека вака дури и Кајгана порталот добива повеќе прегледи. Да беше во другата тема немаше толку да боде очи и ќе имаше помалку прегледи.
Ова било нешто посебно, а кога ќе утепаат некој тоа не е посебно...
Ново насилство, ебате новината... Ова е нашето секојдневие.

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Тачи изјави за нова година дека ќе имало меѓуетнички тензии.

Се прашувам кој ли ги организира?
Тачи тачи танана у свилена марама у марама шечера да ми ахмети вечера:pos:

Иначе стварно е опасно човек да се шета таму во тој дел од Скопје. Мене еднаш пробаа да ме нападнат ама убаво си се одбранив јас - со солзавец.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Од кај се иницијаливе?
Па не баш грото, барем пата-пата е соодносот во работни денови до кај 17 часот, со оглед на близината на комплексот на УКИМ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.051
Поени од реакции
74.583
Сум кажал сто пати дека е секојдневие ова, само што никој не реагира. Секој ден се бодат меѓусебе, само што Македонските портали не известуваат за тоа, а претпоставувам ниту албанските портали. Кога има меѓуетнички инциденти, Македонските портали знаат да известат за случаите кога нападнатите се Македонци, а албанските за случаите во кои нападнатите се Албанци...

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Сум кажал сто пати дека е секојдневие ова, само што никој не реагира. Секој ден се бодат меѓусебе, само што Македонските портали не известуваат за тоа, а претпоставувам ниту албанските портали. Кога има меѓуетнички инциденти, Македонските портали знаат да известат за случаите кога нападнатите се Македонци, а албанските за случаите во кои нападнатите се Албанци...
Ова бодење јас го сваќам како "Facebook Poke" ама во живо :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ова бодење јас го сваќам како "Facebook Poke" ама во живо :D
Многу духовито...Пример можеш да си поиграш малку таква работа надвор со Бесник и ќе се посмееме овде на форумов дека ти го деактивирал Бесник акаунтот после неколку поке.

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Не е меѓуетнички инцидент случајов...
Уште една од ситуациите во кои "си играле децата".
Си играле боцни ме ваму, боцни ме таму. Незнам што им е на тие албанци, од каде тој огромен нагон за насилство:duel::duel:

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
On second thought ова може да е и атак врз ДУИ/Ахмети, дали од страна или е внатрешен конфликт ќе дознаеме кога ќе ги фатат напаѓачите.

Kajgana Shop

На врв Bottom