Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па ако се гледа на тој начин, не знам кој тим освоил ЛШ со само еден битен играч. Тоа е логично дека не единствен битен играч.
Ама дека не е битен, смешка е. Играчи ко Роналдо и Меси и во најслаба форма, се битни за тимот зошто со самото нивно присуствпо на терен лепат по 2-3 противнички играчи, што остава простор за другите.
Сепак има мала разлика помеѓу Меси и Роналдо што се однесува до двата клуба,Реал Мадрид можи и без Роналдо,додека Барса е мизерија без Меси

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
"Тој и не е толку битен за успесите на Реал".
Што значи ова за тебе? Роналдо не е битен за успесите?

Ја можда сум слеп (а у ситуацијава не сум), ама ти одамна ја имаш наградата за најглуп на форумов. Како идеше она, "глуп си пет стелта".

И не ми реплицирај, ти си еден од оние што чуек најмалку сака да му реплицираш на форумов.
Добра титула, кој ми ја додели, имаше на ТВ?

Да не сум му реплицирал хахахха

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
На споредбата на Ел Мундо за слични прекршоци обично даваат по 4 натпревари пауза. Кога ќе одлучува федерацијата ?
И на Канал плус кажаа дека би требало да е 4
Не знам точно кога заседаваат во среда-четврток би требало да биде.

P

pepito*

Гостин
@ТетексФан не туку скокај и прочитај салам што пишав. Мизерија е Роналдо последниве утакмици и без разлика што има по некој гол, паузава што ќе ја прави добро ќе им дојде и на Реал и него. Пишав дека ништо не направи на Светското клупско првенство за да го гали тоа знакчето и не дека нема никаков удел во успесите туку дека нема толкава улога колку што мислите. Копа дел реј не тепавте без него, финалето Лш дава гол од пенал во 120 минута при 3-1 од кога претходно цела утакмица го немаше и се радува како да ја решил утакмицата. Со Атлетико и Барса ми се чини три години нема дадено гол освен од пенал и мислите дека ви е толку битен. Хамес, Крос, Бејл, Бензема и поготово Иско ќе го докажат сега ова што го зборувам , а за Модрич колку е па битен не вреди да трошам зборови. Ајт.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Кики еве некое време игра под ниво , а ни трага ни глас од тоа во медиумите. Ирина го оставила, добил црвен картон, го тепале многу противниците и тако даље, еднаш не се споменува дека е целосно неспретен во додавања, шутеви и се останато. Ко за споредба некни Меси дава хет трик со Депор, кој од кој головите поубав и марка и ас излегуваат со насловна кај што плука, демек еве го пак овој неарниот. Па уште го чисти амблемот, а тој на утакмиците таму не направи апсолутно ништо. Иначе ми е жал за фановите на Реал што не гледаат дека уствари тој и не е толку битен за успесите нивни, страшен колектив имаат од играчишта и кога се без него апсолутно не се приметува неговото отсуство, а тоа ќе се види и сега на следниве утакмици ако воопшто му дадат казна од ЛФП.
:icon_lol:
што очекуваш од марка ? Messi D10S ?
Нормално дека ќе извадат нешто дебилно само за да го зацрнат Меси бидејќи мадридисти се.

А за лошите партии на Роналдо свесни се фановите, нема потреба да го трубат во медиумите, никој не вика дека игра одлично во вторава полусезона.

P

pepito*

Гостин
@Васил МКД ок ти е тоа што го кажа само тоа што сакав да го потенцирам е дека многу повеќе се приметува секогаш кога Меси е надвор од форма отколку Роналдо. А, иначе не знам како погоре другиов фан што ми реплицира го изедначува тоа "не е толку битен" со "нема никаков удел". Браво, комплетно вадење од контекст. @ТетексФан за Ас, Дејли Феил или Курир работиш?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ И “не е толку битен“ има исто голема тежина. Па зарем во ЛШ и Копа, Реал играше директно во финале?? Претходните утакмици не се важат? Утакмици на кои Роналдо се изнадава голови, впрочем и влезе во историјата на ЛШ со најмногу дадени голови (како по група, така и за цело натпреварување). И заради тоа што во финале го немало, он не бил битен за освојувањето? Поголема глупост, амин.
Реал тепал без Роналдо во ЛШ. Да, точно. Роналдо како да не играше во финалето, зошто играше под инекции и играше само поради тоа што е Роналдо, да беше друг немаше да игра заради повредата. А како Реал освои ЛШ? Зарем го утепа Атлетико во тоа финале, па да можеш да речеш и без Роналдо без проблеми си освои ЛШ?
И муабетот ми беше општ, за сите успеси на Реал откога е Роналдо у Мадрид. Моментално дека нема големо фајде од неговото играње, факт. Никој тоа не го оспори и добро ќе му дојде паузава.

За Курир од Тетово, ТетексФан (ваљда сеа си задоволен).

R

red.devil

Гостин
И двајцата се премногу важни за клубовите, доволно е да играат - не мора да се во топ форма, доволно е што влечат по два-три играчи. Не знам кое ви е мерилото за помалку битен, повеќе битен. Не се процесори ебаго.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
derbi.png

Нуно после 4-2-3-1 и 3-5-2 сега ќе оди со ромб :eek:
Интересно :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Каде бе без Денис Суарез. 4:1 за Валенсија.

P

pepito*

Гостин
Јебига курирецу немам време да ти реплицирам со тоа што го мислам насред сесија, доволно време изгубив на глупости. За головите што ги нашиба лани со отепаниот Шалке, на (пак) победена утакмица со Баерн при 2:0 и останатите во групите другпат повеќе.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Да не ги дадел головите, немало да биде "веќе" победена утакмица. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А судијава мерак е. Ќе си го резервира Реал до крај на сезона, само цеер7 да се врати од суспензија :tvg:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
prv pat go gledam ja, vrska nema.. klasicna utakmica za Valensija protiv Sevilja

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Јебига курирецу немам време да ти реплицирам со тоа што го мислам насред сесија, доволно време изгубив на глупости. За головите што ги нашиба лани со отепаниот Шалке, на (пак) победена утакмица со Баерн при 2:0 и останатите во групите другпат повеќе.
Има реплика и за ова.... Леверкузен не беа отепани меси кога им шибна 7 гола. И во групи се на јаки екипи дава голови... од Апоел до Бате Борисов сите ги реди :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom