Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
4 ili eventualno 3 bi trebala da bide kaznata
Lani so Bilbao za nesto slicno bese 4 ako ne se lazam

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Роналдо немал никаков удел у успесите на Реал...што све нема да прочиташ.
Никој не спомна дека нема удел во успесите туку дека отсуството на Роналдо не се приметува во играта на Реал Мадрид што е чиста вистина со оглед на досегашните резултати на овој колектив...кај прочита успеси?..знајш колкава разлика има помеѓу успеси и играта на тимот?...јас напишав еднаш за Балето дека каков сака нека е,пак на теренот е појава и потребен му е на тимот и Анџелоти тоа го знае без разлика што моментално изгледа тотално незаинтересирано

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Никој не спомна дека нема удел во успесите туку дека отсуството на Роналдо не се приметува во играта на Реал Мадрид што е чиста вистина со оглед на досегашните резултати на овој колектив...кај прочита успеси?..знајш колкава разлика има помеѓу успеси и играта на тимот?...јас напишав еднаш за Балето дека каков сака нека е,пак на теренот е појава и потребен му е на тимот и Анџелоти тоа го знае без разлика што моментално изгледа тотално незаинтересирано
Шо скокаш ко петел, види еден од претходните постови дали е спомнато успеси или не. Не знам кај виде дека за тебе беше постот и дали ти си спомнал.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Три беше првичната информација, али сметам дека по жалби курци палци, ќе биде 2.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
дека уствари тој и не е толку битен за успесите нивни, страшен колектив имаат од играчишта и кога се без него апсолутно не се приметува неговото отсуство.
Роналдо немал никаков удел у успесите на Реал...што све нема да прочиташ.
Шо скокаш ко петел, види еден од претходните постови дали е спомнато успеси или не.
Среќа што има мулти-цитат, па не е толку тешко да се види колку ТетексФан е слеп. Или не е слеп, само битно Пеналдо да го бранат. Не ми се верува која секта им се фановите ццццц

Па и пред 2-3 страни пишал Ебаве искомплексираните, само сме чекале да направи нешто. Ало бе, 175 страни не е само Мреал фанови и не, НЕ чекаме Пеналдо да се тепа.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.953
Поени од реакции
30.972
5 нека му дадат да почне Реал да тепа како што треба.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Среќа што има мулти-цитат, па не е толку тешко да се види колку ТетексФан е слеп. Или не е слеп, само битно Пеналдо да го бранат. Не ми се верува која секта им се фановите ццццц

Па и пред 2-3 страни пишал Ебаве искомплексираните, само сме чекале да направи нешто. Ало бе, 175 страни не е само Мреал фанови и не, НЕ чекаме Пеналдо да се тепа.
"Тој и не е толку битен за успесите на Реал".
Што значи ова за тебе? Роналдо не е битен за успесите?

Ја можда сум слеп (а у ситуацијава не сум), ама ти одамна ја имаш наградата за најглуп на форумов. Како идеше она, "глуп си пет стелта".

И не ми реплицирај, ти си еден од оние што чуек најмалку сака да му реплицираш на форумов.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шо скокаш ко петел, види еден од претходните постови дали е спомнато успеси или не. Не знам кај виде дека за тебе беше постот и дали ти си спомнал.
Не скокам и секако дека не беше наменет за мене постот,немам ништо против тебе а ниту против Реал Мадрид но пепито убаво објасна дека Роналдо има удел во успесите на Реал Мадрид. но не е најбитен што беше очигледно во неговиот пост..факт е дека Реал Мадрид можи без Роналдо и то е то

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не скокам и секако дека не беше наменет за мене постот,немам ништо против тебе а ниту против Реал Мадрид но пепито убаво објасна дека Роналдо има удел во успесите на Реал Мадрид. но не е најбитен што беше очигледно во неговиот пост..факт е дека Реал Мадрид можи без Роналдо и то е то
Па ако се гледа на тој начин, не знам кој тим освоил ЛШ со само еден битен играч. Тоа е логично дека не единствен битен играч.
Ама дека не е битен, смешка е. Играчи ко Роналдо и Меси и во најслаба форма, се битни за тимот зошто со самото нивно присуствпо на терен лепат по 2-3 противнички играчи, што остава простор за другите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom