Никој не спомна дека нема удел во успесите туку дека отсуството на Роналдо не се приметува во играта на Реал Мадрид што е чиста вистина со оглед на досегашните резултати на овој колектив...кај прочита успеси?..знајш колкава разлика има помеѓу успеси и играта на тимот?...јас напишав еднаш за Балето дека каков сака нека е,пак на теренот е појава и потребен му е на тимот и Анџелоти тоа го знае без разлика што моментално изгледа тотално незаинтересираноРоналдо немал никаков удел у успесите на Реал...што све нема да прочиташ.
Шо скокаш ко петел, види еден од претходните постови дали е спомнато успеси или не. Не знам кај виде дека за тебе беше постот и дали ти си спомнал.Никој не спомна дека нема удел во успесите туку дека отсуството на Роналдо не се приметува во играта на Реал Мадрид што е чиста вистина со оглед на досегашните резултати на овој колектив...кај прочита успеси?..знајш колкава разлика има помеѓу успеси и играта на тимот?...јас напишав еднаш за Балето дека каков сака нека е,пак на теренот е појава и потребен му е на тимот и Анџелоти тоа го знае без разлика што моментално изгледа тотално незаинтересирано
дека уствари тој и не е толку битен за успесите нивни, страшен колектив имаат од играчишта и кога се без него апсолутно не се приметува неговото отсуство.
Роналдо немал никаков удел у успесите на Реал...што све нема да прочиташ.
Среќа што има мулти-цитат, па не е толку тешко да се види колку ТетексФан е слеп. Или не е слеп, само битно Пеналдо да го бранат. Не ми се верува која секта им се фановите цццццШо скокаш ко петел, види еден од претходните постови дали е спомнато успеси или не.
На споредбата на Ел Мундо за слични прекршоци обично даваат по 4 натпревари пауза. Кога ќе одлучува федерацијата ?4 ili eventualno 3 bi trebala da bide kaznata
Lani so Bilbao za nesto slicno bese 4 ako ne se lazam
"Тој и не е толку битен за успесите на Реал".Среќа што има мулти-цитат, па не е толку тешко да се види колку ТетексФан е слеп. Или не е слеп, само битно Пеналдо да го бранат. Не ми се верува која секта им се фановите ццццц
Па и пред 2-3 страни пишал Ебаве искомплексираните, само сме чекале да направи нешто. Ало бе, 175 страни не е само Мреал фанови и не, НЕ чекаме Пеналдо да се тепа.
Не скокам и секако дека не беше наменет за мене постот,немам ништо против тебе а ниту против Реал Мадрид но пепито убаво објасна дека Роналдо има удел во успесите на Реал Мадрид. но не е најбитен што беше очигледно во неговиот пост..факт е дека Реал Мадрид можи без Роналдо и то е тоШо скокаш ко петел, види еден од претходните постови дали е спомнато успеси или не. Не знам кај виде дека за тебе беше постот и дали ти си спомнал.
Па ако се гледа на тој начин, не знам кој тим освоил ЛШ со само еден битен играч. Тоа е логично дека не единствен битен играч.Не скокам и секако дека не беше наменет за мене постот,немам ништо против тебе а ниту против Реал Мадрид но пепито убаво објасна дека Роналдо има удел во успесите на Реал Мадрид. но не е најбитен што беше очигледно во неговиот пост..факт е дека Реал Мадрид можи без Роналдо и то е то