Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Стрмота бе ова со Мексес ги надминува сите граници на фер-плеј. На крај краева фудбалот е игра само. Овој е болен тотално. Савич за лакт доби 1+3 суспензија исто и Хуан од Интер. Е сега ќе видиме баш овој лудаков колку ќе добие. По мене би требало минимум 7-8 утакмици, ако е нешто помалку јасно дека протекции му прават на Милан. Браво за Маури, како ладнокрвно изреагира

Мексес многупати избегна црвен картон сезонава и минатите сезони. Против Џенова исто така фати еден за гуша и тоа со веќе добиен жолт картон, но му прости тогаш судијата. Лани 3-4 пати барем беше на работ на црвен, но не му даваа. За ваков ретардиран потег треба барем шест натпревари казна, дупла од вообичаеното за неспортско однесување.

:pos:

10945543_1299482710091942_3029079271328794076_n.jpg

Абе Цана играше вчера? Пошто не го забележав у мешаницава, сигурно би му го пукнал носот на лиглево.

Бомбастичен....отварај тема за Серија Б....

Бомбастичен....отварај тема за Серија Б....

Веќе има, ама под клуч е.

Рики веќе ме подржува, а веројатно и следната сезона ќе ме подржува пошто неговата Катанија тешко да влезе у прва лига, а има веројатност и да отпадне во понизок ранг пошо се некаде 18 место. Еве сеа и ти ме подржуваш а и имам уште мала посебна армија која се крие. Ајде апелирајте кај пеџа нека отвара :D :D

Аууу колку патетично од твоја страна. Имав добро мислење за тебе се до сега.

де бе па ти :)
тоа ти е исто кога гледаш фудбал и ги пцуеш противничките играчи кога си нервозен и во транс :)
Мексес го фати за гуша, но не направи старт каде ќе му ја однесеше нога, да беше нешто такво у стил да го осакатеше и повредеше секако немаше да се радувам и Маури е човек како сите :)

де бе па ти :)
тоа ти е исто кога гледаш фудбал и ги пцуеш противничките играчи кога си нервозен и во транс :)
Мексес го фати за гуша, но не направи старт каде ќе му ја однесеше нога, да беше нешто такво у стил да го осакатеше и повредеше секако немаше да се радувам и Маури е човек како сите :)
Seljakot proba da go udavi , i toa na dvapati neznam sto e podivljacki od toa i e za sekakva osuda. Ne gledam kako nekoj moze da se divi na vakov poteg.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom