Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има нешто врска тоа?Денес Литванци ќе ни суделе.
Ќе има многу исклучувања.Има нешто врска тоа?![]()
Паѓање на квотите уопште нема врска со тоа дали ќе испадне или не..Катар ми е страв да не ме утне гледам за 1 коеф се намалил од 4.75 на 3.5
Како нема везе ако се повреди некој играч или друго нешто се крева пага коефот јас така мисламЗа дуплирање денес ги играм Македонија со 2 ипол хендикеп и останативе 3 утакмици дупла шанса за фаворитите.[DOUBLEPOST=1422189829][/DOUBLEPOST]
Паѓање на квотите уопште нема врска со тоа дали ќе испадне или не..
За Македонија Хрватска од 8 на 5 падна квотата па ништо..
Па еве види дали Хрвативе имаа повреден играч против нас, или дали некој од нашиве се врати.Како нема везе ако се повреди некој играч или друго нешто се крева пага коефот јас така мислам
Џабе се противиш, во право се. И јас сум за Милан, ама не носи класата пари в кладилница, формата носи...Ме пoбедивте, нaвистинa немaм веќе aргументи дa се брaнaм. Милaн е oчaен, сирoт, никaкoв, неспoсoбен. Ќе испaдне вo Серијa Б, ќе игрa прoтив Сaлернитaнa и Лече. Серијa А е прејaкa лигa зa Милaн.
Ne e Avstrija Saudiska Arabija , dobra reprezentacija e i sigurno deka moze da iznenadi pa i da pobedi ako ne pravi mnogu greski i da nema mnogu isklucuvanja , igraat soliden rakomet i postignuvaat golovi . Katar iako igra doma i kupi igraci za ova prvenstvo , plus sudii , domasen teren - pak ostanuva reprezentacija so somnitelen kvalitet i ima golemi sansi da potfrli - nema nikakva vrednost da se igra na 1.25 / 1.30 , jas voopsto ne ja gledam deneska kako zicer iako mnogu faktori odat vo nejzina korist na denesniov natprevar ... Ako Avstrija izigra samo pola od igrata sto ja pokaza so Hrvatska togas Katar ke ima golemi problemi ...Вистина шо е работава со Катар се крева коефициентот.