Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ме пoбедивте, нaвистинa немaм веќе aргументи дa се брaнaм. Милaн е oчaен, сирoт, никaкoв, неспoсoбен. Ќе испaдне вo Серијa Б, ќе игрa прoтив Сaлернитaнa и Лече. Серијa А е прејaкa лигa зa Милaн.

Брат што сакаш да ни објасниш ?..ајде баш ме интересира?..демек сите порази на Милан досега се наместени а победите беа ферски?..не те разбирам искрено

интер 1
јуве 1
парма 1
билбао 1
палермо x2

all IN!!!

За утре мислам дека Катар , Шпанија и Хрватска лесно ќе ги совладаат своите противници со зададениот хендикеп а Македонија 57.5 + сигурен сум дека ќе има многу голови заради словенскиот run & gun но и поради тоа што нашите лесно ќе постигнуваат голови. Квота 13@ било која кладилница јас ќе го играм на 1000

Интер и Парма би ги избегнал, не им требаат бодови и ќе си играат курташак.

За утре ракомет
Шпанија-1
Хрватска-1
Катар-2 Катар и со судии ако треба ке победат.
Македонија-2
3.9 прават во Плеј ин на 600 ке ги ставам добивка 2000.

За утре
ПсЖ (0,0.5) 1.9
Македонија Хендикеп на полувреме (-1) 2.9 коеф
двете во комбо мислам дека ќе носат кеш на 5 евра 5 коеф :)

Интер и Парма би ги избегнал, не им требаат бодови и ќе си играат курташак.

Чуј на Интер не му требале бодови,да бе први си се имаат загарантирано прво место,Подолски и Шакири онака ги донесоа од што не им требаат бодови :facepalm:
Ај да кажеш дека Интер е најнезгодната екипа за кладење ај пак да те разберам ама дека не им требаат бодови бе брат?

Чуј на Интер не му требале бодови,да бе први си се имаат загарантирано прво место,Подолски и Шакири онака ги донесоа од што не им требаат бодови :facepalm:
Ај да кажеш дека Интер е најнезгодната екипа за кладење ај пак да те разберам ама дека не им требаат бодови бе брат?
Милан е најнезгодната за кладење :D

Епа може ке се каам за ова ама одлучив да не играм во кладилница повеке затоа шо искрено ми здосади некако ке пуштам по некој народен во викенд со 20 денари тоа е тоа.Ако му треба совет некому нека пише слободно чат-пат ке пишам и некој тип на темава ако видам нешо солидно бидејки на некој начин ке останам во ова само со тоа шо ке се префрлам на анализи за странски страници.
Со среќа момци на сите и борбата продолжува не откажувајте се како мене :P:icon_mrgr:

И ајде да не ве заеба ставро, троа математички упростено да се уклопите еве ви неколку системи
1, 2, 3[DOUBLEPOST=1422132626][/DOUBLEPOST]plus ova [DOUBLEPOST=1422132692][/DOUBLEPOST]plus ova
Другар ќе сакаш ли у кратки црти Kelly criteria да го објасниш. фала

Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
Формата се менува, класата останува. Тоа е Милан.
Кој стаса го плеска - тоа е Милан :pos:
Одсеа у билтени треба да стои Каљари 1,45 3,50 5,50 Милан*

*Милан има реноме, а класата останува
чисто да знаат лугево да не се летаат на зицер кец...

Епа може ке се каам за ова ама одлучив да не играм во кладилница повеке затоа шо искрено ми здосади некако ке пуштам по некој народен во викенд со 20 денари тоа е тоа.Ако му треба совет некому нека пише слободно чат-пат ке пишам и некој тип на темава ако видам нешо солидно бидејки на некој начин ке останам во ова само со тоа шо ке се префрлам на анализи за странски страници.
Со среќа момци на сите и борбата продолжува не откажувајте се како мене :P:icon_mrgr:
Те испуштивме од раце, ни отиде по добрите патишта ти нема да гориш со нас во „пеколот“ :D :popce:
Ама сепак има надеж, тие народњаците од 20 денари влеваат надеж, копнеж за нешто посилно, нешто ново, на пример нов систем кој ќе го најдеш случајно по кладилница од некој :misticen::anco: старец кој одигрува 30 тикети на по 20 денари дневно и има одличен процент на добивка од 2 тикети месечо.
Шала на страна ако можеш да ја баталиш батали ја, многу време се губи, а во последно време се помали се шансите за плус кој ќе го покрие изгубеното време.(y)

Се сомневам дека твоите родители можат истото да го кажат за тебе.
Богот на коцката :icon_lol:
Кажи да спечалиме и ние, само да не искочиме толку фрустрини :icon_lol:

Сеа озбилно, да ги имав твоите години и да ме исполнува тоа што пробувам да шупчам луѓе по форуми и да правам по 10 јузера, попрво ќе си го ставам јажето, жими тебе :)

И јас ја баталвам официално се до некои подобри времиња..невозможни работи ми се случуваа се од 27 декември досега како едноставно за мој инает обратно излегуваа утакмиците а претходно анализирани од коска..ви посакувам среќа и барем вие уништете ги кога јас неможам и неумеам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom