- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
Формата се менува, класата останува. Тоа е Милан.
како што прочитав,имале повредени играчи Сент Етјен и играчи на афрички куп.може да се игра двојка,не смее повеќе да калкулира ПСЖ ако сака да биде шампион,ама пак колку пати заебале до сега,што знам...језа ме фаќа.Што мислите вреди да се одигра ПСЖ двојка утре против Сен Етјен?
Сен Етјен се изнамачија во купот средата (3:3, 5:3 прод.) со Тур, а играа со прва постава. Освен тоа им фалат и неколку битни играчи. ПСЖ се комплетни, а Ибра и останатите ги одмараа. Веќе изгубија еднаш од нив годинава 0:1, историјата е во нивна полза.
Почнаа со чистката... не во тој редослед ама почнаа, пред извесно време го продадоа автобусотMilan se najmizernata ekipa momentalno vo calcoto rezultatite go potvrdvat to. Edna ekipa so bila na isto ramniste so Real, Barca, Baern da ne mozi da svrzi dve pobedi so red e bruka za fudbalot, vidi im ja igrata, vidi gi igracite i se ke ti stani jasno, na ekipata mu treba totalna cistka pocnuvajki od gazdite, trenerite, igracite itn.
Ете сумИ друг некој ја имаше пишано пред некој ден али не се сеќавам кој, ја речиси изумив дека имам тикет во игра се додека не видов промена на состојбата на бет365, гледам Newtown победиле итоа 2-3 и воедно ја наштимале 1 во 2.
cekaj ti za Milan si ? togas opravdanoПолека експерти, за 3 дена има "реванш" на Сан Сиро. Ќе видите кој е Милан.
Оди играј си со барбики.Milan se najmizernata ekipa momentalno vo calcoto rezultatite go potvrdvat to. Edna ekipa so bila na isto ramniste so Real, Barca, Baern da ne mozi da svrzi dve pobedi so red e bruka za fudbalot, vidi im ja igrata, vidi gi igracite i se ke ti stani jasno, na ekipata mu treba totalna cistka pocnuvajki od gazdite, trenerite, igracite itn.
uste eden frustriran navivac na MilanОди играј си со барбики.![]()
Девојче, дај бе најди си дечко и не мудрувај многу. До кај дојде светов, жена да ти објаснува за фудбалcekaj ti za Milan si ? togas opravdano
uste eden frustriran navivac na Milan![]()