Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Viljareal - 1it1 2+
Gimaraes - t1 2+
Unikaha - h2
Sasa Pavlovic - +12,5
Na 500, 3500

Овие милан стварно заебена екипа биле претходното коло губат од Аталанта сега водат против Лацио.

Милан се најгнасна екипа за спортска да ги играш..

Можеби немам време многу да следам спорт поради обврски али затоа следам неколкумина од овие што типуваат на интернет и кога сум тро со повеќе кеш и играм сингл сум во поголем дел од случаеви добитен. Типацов месецов ми донесе според тоа што сум пишувал во екселот кај мене, од каде ми е препишан типот за натпреварот, типацов 172 евра профит.
Овој е исто добар. Од другите страни го следам овој, mihaljo, john wayne, yebda, lujo, Rikke, vamos69, Alexx, fcpics00, Khum, Lind. Обично разгледувам набрзинка околу пола саат што имаат овие и правам по 2 тикети до 8 коеф на помала сума, 2 по две утакмици да направат од 3-4 коеф и 4 синглови со. Овој месец според статистиката што ја водам сум вложил 26 420 денари, а сум добил бруто 33 759 денари што ако поможи богот на кладилницата да не паднам под овој ќар би било супер на крај на месец ако извадам плус од 7000ки :) Минатиот го завршив со плус од 4830 денари троа послаб, а најлош ми бил јуни со -1690 денари.
Можеби ако прекинам да ги играм тие тикетите ќе бидам во поголем плус, али пуста лакомост и играње на секакви утакмици никако да надминам

Последно уредено:
Можеби немам време многу да следам спорт поради обврски али затоа следам неколкумина од овие што типуваат на интернет и кога сум тро со повеќе кеш и играм сингл сум во поголем дел од случаеви добитен. Типацов месецов ми донесе според тоа што сум пишувал во екселот кај мене од каде ми е препишан типацов 172 евра профит.
Овој е исто добар. Од другите страни го следам овој, mihaljo, john wayne, yebda, lujo, Rikke, vamos69, Alexx, fcpics00, Khum, Lind. Обично разгледувам набрзинка околу пола саат што имаат овие и правам по 2 тикети до 8 коеф на помала сума, 2 по две утакмици да направат од 3-4 коеф и 4 синглови со. Овој месец според статистиката што ја водам сум вложил 26 420 денари, а сум добил бруто 33 759 денари што ако поможи богот на кладилницата да не паднам под овој ќар би било супер на крај на месец ако извадам плус од 7000ки :) Минатиот го завршив со плус од 4830 денари троа послаб, а најлош ми бил јуни со -1690 денари.
Можеби ако прекинам да ги играм тие тикетите ќе бидам во поголем плус, али пуста лакомост и играње на секакви утакмици никако да надминам
За да добиеш уткамици од овие Типсерите плаќаш одредена сума или?

За да добиеш уткамици од овие Типсерите плаќаш одредена сума или?
Не пред два меси плаќав на еден друг тој строго за пари дава, инаку овие се слободни и гледам типовите што ги ставаат и сигурноста што пишале според нив. Често ги импровизирам ако е кец на тимови кои играат офанзивно Т1 ставам, ако ми изгледа доста надежен Азиски Хендикеп -1 за поголем коеф и така.

Не пред два меси плаќав на еден друг тој строго за пари дава, инаку овие се слободни и гледам типовите што ги ставаат и сигурноста што пишале според нив. Често ги импровизирам ако е кец на тимови кои играат офанзивно Т1 ставам, ако ми изгледа доста надежен Азиски Хендикеп -1 за поголем коеф и така.
Многу се вака кој ќе ги прател толку
Кажи 2-3 најсигурни којма, со високи резултати постигнати во последно :D

Многу се вака кој ќе ги прател толку
Кажи 2-3 најсигурни којма, со високи резултати постигнати во последно :D
МистерМ по процент има најдобар особено месецов влезе во серија, гледај на сите имаш процент кој му го пресметува страната. Обично сите се над 50%, што ако играш сингл е супер процент за препис, од овие од betshoot и Zaur е добар али почна за пари посигурните типови да ги продава не се мачи само за вака.[DOUBLEPOST=1422130504][/DOUBLEPOST]5 evra mi barase za natprevar bez razlika dali ke go pogodi ili ne, sto za natprevari od 1.7-1.8 koef ne mi se isplati voopsto mi go zema pogolemiot del.

МистерМ по процент има најдобар особено месецов влезе во серија, гледај на сите имаш процент кој му го пресметува страната. Обично сите се над 50%, што ако играш сингл е супер процент за препис, од овие од betshoot и Zaur е добар али почна за пари посигурните типови да ги продава не се мачи само за вака.[DOUBLEPOST=1422130504][/DOUBLEPOST]5 evra mi barase za natprevar bez razlika dali ke go pogodi ili ne, sto za natprevari od 1.7-1.8 koef ne mi se isplati voopsto mi go zema pogolemiot del.
Пример типовите за утре кога ги поставуват отприлика?

Овие милан стварно заебена екипа биле претходното коло губат од Аталанта сега водат против Лацио.
Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
Формата се менува, класата останува. Тоа е Милан.

Не бе слаби се, сега ќе дојдат драгонскај и тоа другото копито не ми текнува јузерот како му беше да го дрват дека Милан е слаб.
Формата се менува, класата останува. Тоа е Милан.

Чекај само не брзај и ти, долга е утакмицата а Лацио е многу поконкретен за разлика од Милан и веќе имаа 2-3 добри шанси.

Пример типовите за утре кога ги поставуват отприлика?
Различно секој, MihajloBVB е обично играч за кошарка (специјално НБА) и ги става касно на пладне на типодром во тие премиум, овој МистерМ ги става различно, јас отворам повеќепати betshoot.com и гледам дали имаат ставено овие што ги следам, ramos е исто добар (тој се исплати) и на смс типови и е доста фер, сум испратил порака кај него кога сум на работа и немам многу време да следам или кога сум дирекно во кладилница а нетот на моб ми отишол и солидно гаѓа. Следи ги страниве и овие што ти ги пишав, а тука може да видиш на типодром кој како е со процент за овој месец, тука на betshoot. Јас немам многу време да листам, ако прелисташ подобро земи некој што е секој месец во плус (немора голем плус) и следи го секој ден на неговите утакмици (строго сингл и предност е да се кладиш на интернет бидејќи само таму ги имаш сите типови што ги ставаат, обично азиски хендикепи каде што и најмногу пари може да се фатат според мене).

Океј играат милан ама тешко дека ќе победат, што ја погледав малце, најверојатно Х ќе оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom