Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе кај загадува Рек. Што е гледам чуден. Од оџаците чист кислород излегува , го паковаме во боци и го продаваме како чист низински битолски воздух збогатен со кислород. Класична ВИН ВИН ситуација. И ние тука среќни што ем дишеме чист воздух кој е нуспроизвод од Рек, башка правиме пари на понесреќните од нас што немаат таква среќа да имаат ваква фабрика за производтство на чист вооздух па им го шиткаме спакован во боци, ем ви продаваме струја. Ти од друга страна среќен што се грееш на грејно тело( нормално со помош на нашата струја ) кое не го загадува воздухот , а не како некои несовесни што се дрзнале да се греат на дрва.i posle mkd vlade ce kaze reg bitola zagaduval, abe ajde begaj kaj ste na listava? Znaes deka zavcera tetovo bese vtoro vo svet? Kaj da begam od ovoj grad?
http://www.numbeo.com/pollution/rankings_current.jsp

Дуко еден, во пост 4990 Тетово (со Скопје и Битола) го спомнувам двапати! Тоа и предходно и го кажав, не се глупирај... читај пред да напаѓаш! http://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-333 Читај! И кажи сега го спомнувам или не? Незнам што проблем си имаш, ама со мене неможеш да го решиш!Tetovo nase sega vo momentov E na 4 mesto vo svet, Skopje e na "pristojno" 24 mesto, vo Evropa Tetovo br 1, Skopje br. 2. A T. uzice na @Dr Zmigo ne e na listava, no toj se zasekiral za nego. Uste sum iznerviran, ne vikaat djabe po tudji gazinja 100 stapinja ne se mnogu.

Изгледа мислиш на Eurovent сертификацијата, но таму ги немаш ни Vivax a ниту Грее во делот на клима уреди со мал капацитет, Грее ги има на еуровент во делот за воздух-вода пумпи и фенкојлери уреди кои работат со вода и за нив мора да имаат тестови.Mislem na parametrite na klimive na proizveduvacive dali se stvarni vo uslovi na rabota nekoj sajt pisa za proverka

Не ретерирај сега, го спомнувам Тетово во споменатиот пост или не? Многу е едноставно ха-ха ... Газиња академски вокабулар!? ха-хахаха.... ме смееш човеку!Zatoa tebe ti bila glavata naopaku svrtenaaa. Ne sakam nisto od tebe samo da priznaes deka najzagaden grad vo Makedonija e TETOVO. Ne prilici na eden akademski gradjanin (za sebe znam, a za tebe SMETAV DEKA SI) vakov vokabular. Duko ne ni znam sto znaci, a ako e glupiranje toa sto se trudam da ve zapoznaam so situacijata vo Tetovo ( mozebi sega e Kocani na red ), toga s TEBE nesto ti fali .
Ako si na primer od Lazaropole togas po tudji gazinja 100 stapinja malku e.

Има ли 720p or higher од Интерстелар? Не ми треба 40гб, само да е сликата на ниво, само скринери гледам се вртат, а не ми се ризикува Интерстелар на скринер да го гледам, па ако знае некоj нека пинга.