Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ти одговорив ,сезоната кога ќе освои ќе има пасс до крај на истата. Секоја сезона е различна.

Па тоа и те прашувам. Значи, оддеднаш Роџерс ќе биде добар тренер и нема да го пишуваш пример Хоџо, туку ќе пишуваш Роџерс. После, ќе пишуваш дека добро работи, вадиме позитивни резултати?
Ќе си го смениш ставот, па после ќе викаш дека не го менуваш ставот? :)

Ne zna, ne znam. Jas znam samo deka nekoi potezi sezonava mu bea katastrofalni. Se do dekemvri, sredinata. Od pocetokot pogresi sto trgna onaka, ama imase poletna ekipa koja imase dva od tri, pa pauzata, a igrase so skapiot Loki, koj se pokaza zasega najgolem flop od site. Balo ne mi e tolku flop kolku Loki. Loki za 20+ milioni funti so onie kiksovi, uzas. Kaj mu bea ocite. Barem za tri-cetiri utakmici sam e vinoven, a so toa i Rodzo. Pl;us, insistiranjeto na siingle napagjac, a Balo ne etakov.
Jebiga, istureno mleko, da spasime sto moze da se spasi.
Strav mi e deka e glup i deka so vrakjanjeto na Staridz ke go vrati i Loki i Glen, mislejki deka poarni ke sme.
A i za da opravda kupuvanje na Loki.

Nejs,e bumo videli. Dajboze da zemat trofej i da zavrsat vo top 4. Dajboze. A toa znaci da tepame se sto e pod nas i da gi tepame direktnite konkurenti, kako i da iame malku srekja i da se potposerat i oni pa da zagubar so nekoi kilavi ekipi kako nie pred toa.

Па тоа и те прашувам. Значи, оддеднаш Роџерс ќе биде добар тренер и нема да го пишуваш пример Хоџо, туку ќе пишуваш Роџерс. После, ќе пишуваш дека добро работи, вадиме позитивни резултати?
Ќе си го смениш ставот, па после ќе викаш дека не го менуваш ставот? :)

Кај го реков ова ?

Ете како од рукаф вадиш муабети. Реков дека ќе има пас до крај на таа сезона од мене. Не реков дека ќе го фалам ,или ти нешто друго прочита ?

Кај го реков ова ?

Ете како од рукаф вадиш муабети. Реков дека ќе има пас до крај на таа сезона од мене. Не реков дека ќе го фалам ,или ти нешто друго прочита ?

Прашувам. Гледаш дека има прашалници?
Цело време викаш пас и ме интересира каков е тој пас. Што значи тоа, дека нема да го плукаш ко што го плукаш сега, нема да го спомнуваш ко што го спомнуваш сега во негативна конотација. Тоа е, прашав а не ми одговараш туку велиш дека ќе имал пас од тебе. Му спотребал :)

Го напушти целиот свој систем оваа сезона. Почна да игра со 3ца позади, купи 2ца напаѓачи кои никако неможе да влезат во таа тактика од лани.
Веќе убавата игра не беше битна туку задржувањето на својата позиција.Лани се надигруваше со сите противници без разлика на тоа колку се јаки,годинава почна да пушта утакмици знаејќи дека нема шанса против противникот.
Едино што му остана од лани е незнаењето да постави одбрана.

Комплетна промена.
Пичињата му го земаа паметот..

Последно уредено:
Мaнкиљo ќе гo врaтиме пo сезoнaвa? Ќе гo oткупиме?Имaше тoгaш муaбет oкoлу тoa?
Џoнсoн oсвен гoлoт сo глaвa сезoнaвa ништo дoбрo не пoкaжa. Акo oстaне дa му се пoднaмaли плaтa, му тежaт џепчињaтa, му пречaт у трчaње пa зaтoa кaсни мoждa :свиркам::rolleyes:[DOUBLEPOST=1422015274][/DOUBLEPOST]Инaче @Peja989 кoa спoмнa дa не гo викaме Рoџерс Рoџo пoшo те пoтсеќa нa Хoџo Хoџсoн, nobody could see that oдмa ќе биде упoтребен Рoџерс вo тoј кoнтекст :facepalm:
И не знaм кoлку милиoни пaти требa дa ви се кaже и oбјaсни зa Стиви. Негo гo избркaле, oвoј oнoј гo зaдржaле :facepalm: мaдре де диoс, ќе зеaм ќе нaцртaм.

Последно уредено:
Мaнкиљo ќе гo врaтиме пo сезoнaвa? Ќе гo oткупиме?Имaше тoгaш муaбет oкoлу тoa?
Џoнсoн oсвен гoлoт сo глaвa сезoнaвa ништo дoбрo не пoкaжa. Акo oстaне дa му се пoднaмaли плaтa, му тежaт џепчињaтa, му пречaт у трчaње пa зaтoa кaсни мoждa :свиркам::rolleyes:[DOUBLEPOST=1422015274][/DOUBLEPOST]Инaче @Peja989 кoa спoмнa дa не гo викaме Рoџерс Рoџo пoшo те пoтсеќa нa Хoџo Хoџсoн, nobody could see that oдмa ќе биде упoтребен Рoџерс вo тoј кoнтекст :facepalm:
И не знaм кoлку милиoни пaти требa дa ви се кaже и oбјaсни зa Стиви. Негo гo избркaле, oвoј oнoј гo зaдржaле :facepalm: мaдре де диoс, ќе зеaм ќе нaцртaм.

Му ебам пиперот, нека му дадат 50 иљадарки и ако сака нека седи, ако не, нек си ебе матер таму у КјуПиАр, да зима пари или нека оди у УСА, со Стиви....

За Стиви, џабе ќе црташ, увртено им е во глава дека го бркаат. Уствари, увртено МУ е, во конкретниов случај :)

Нормално, за да потпише Џонсон нов договор мора да прифати huge pay cut. :)

Не бе брат, 200.000 ќе му дадат. Затоа уствари го избркаа Стиви. Неговата плата да му ја додадат на Џонсон.
Го избркаа...

Не бе брат, 200.000 ќе му дадат. Затоа уствари го избркаа Стиви. Неговата плата да му ја додадат на Џонсон.
Го избркаа...
Kjut be. Koga JAS sum rekol deka e nabrkan?
Нормално, за да потпише Џонсон нов договор мора да прифати huge pay cut. :)
Zatoa odbiva nov dogovor kopileto.

Mankillo e na 2godisna pozajmica, a daleku poaren se pokazuva barring golot, no opsto zemeno bolji e.
A site treba od Emre da ucat kako se igra odbrana!!

Kjut be. Koga JAS sum rekol deka e nabrkan?

Zatoa odbiva nov dogovor kopileto.

Mankillo e na 2godisna pozajmica, a daleku poaren se pokazuva barring golot, no opsto zemeno bolji e.
A site treba od Emre da ucat kako se igra odbrana!!

Не бе ти, кој тебе те спомна? :)
Скаузерот наш вика дека го шутнале Стиви од клубот :Д

Го избркаа...

Џонсон > Џерард. Море, Спиринг > Џерард, оти барем од овој некоја пара извадија кога го продаваа, а Стиви без пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom