Колку ви е важна музиката

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
muzikata mi e mnogu vazna i slusam od street punk do thrash death black metal i sakam toa zadovolstvo da go spodelam so komsiite pa zatoa nesebicno pustam do daska.

Член од
24 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
2
Едноставно без музика не можам.... 24/7 слушам музика.... :icon_bigg

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Without music...there is no life...:toe:слушам музика не по 24 саата..по 34 саата дневно:icon_lol:

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
И јас без музика не би можела да се замислам да живеам... премногу ми е важна и е голем дел од мојот живот... а од септември ке стане огромен дел од мојот живот, кога ке почнам да учам на музичката академија...I can't wait!
One good thing about music, when it hits- you feel no pain"

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Порано пред неколку(2-3)години музиката ми беше многу битна работа во животот.Па као копиљаци и бенд првење и сите тие нормални дешавки...арно ама ми помина филмот и сега многу многу ретко слушам музика...јбг ПОЗЕР:wink:

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Музика, музика и само музика. Тоа ти е живот бе човече. Музика те спојува, музика те разделува, музика те прави тажен, музика те прави среќен, без музика сме ништо. Мене секој ден ми треба за да опстанам. Каков би бил светот без музика... СРАЊЕ!!! :)

M

MIL

Гостин
Ooooo mnogu tesko bez muzika postojano sum so slusalki na uvo ke mi se raspadnat nekoj den ushite :vozbud: letovo spiev so i-podce na ushi bez muzika iskreno tesko bi ziveel togas ke pocnam da peam jas :pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
без музика односно рап неможам
станувам - пуштам да рока
цел ден - слушам
идам до негде - на моб слушалките и слушам
легнуем - со музика заспивам
значи безз музика никад не сум и коа се учи дури со музика иако тоа не е мн често
:pos2::pos2:
поздрав топ тема :helou:

Никола АМО

Онисифор Мечкојад
Член од
2 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
33
Музиката работи за мене 24/7/365!..И најдобар работник ми е! Никогаш не забушава...кристална и јасна!Ја обожавам! :):):):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom