Врска во тајност

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не гледам ништо против да е тајна. Две години освен другарите и нашите фамилии никој друг не знаеше. Барем другите не ме замараа со тоа прашањата од каде е, што е и како е. Е ова е најважно. :D

Едноставно мразам такви парови што цел град знае дека се заедно. Лигавење, фалење, влечење по роднини и раскажување на сите за проблемите НЕ!!!

Кога им кажав имаше секакви коментари. Почнаа со муабетите ова си и купил, она и купил, кога ќе се жениш, дали ти дава? :icon_lol:
Се дознаа за неа и нејзината фамилија. :pos:
Е јас од вакви се криев, а не дека имаше нешто опасно.

Член од
11 август 2011
Мислења
57
Поени од реакции
19
Не можам да кажам ..... стварно е многу тајна дури и за тука ;)

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Јас никад не сум имал веза у тајност ама кога би имал, јас каков што сум врската одма ќе искочи врската во јавност од моето невнимание, и ете ти после проблем.

Член од
21 јануари 2015
Мислења
54
Поени од реакции
73
Некои викаат што потајно тоа подолго.
Неможам да кажам колку е тоа точно, но би било добро кога никој нема да ви се меша во врската.
Сепак не би била во таква врска, може да има друга а тебе само те користи. Затоа подобро не :neetaka:

Член од
11 август 2011
Мислења
57
Поени од реакции
19
Некои викаат што потајно тоа подолго.
Неможам да кажам колку е тоа точно, но би било добро кога никој нема да ви се меша во врската.
Сепак не би била во таква врска, може да има друга а тебе само те користи. Затоа подобро не :neetaka:
Значи зборуваме за искрена љубов со вистински емоции и чувства.

Ми се допаѓа фактот дека нема надворешни влијанија поради тоа што е тајна и целата врска се сведува само на двата субјекта.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Паролата што ми носи успеси до сега:
,,Ако сакаш да живееш среќно, живеј дискретно‘‘ ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: aye

ʞönig

Миле... ми текна!
Член од
29 декември 2014
Мислења
131
Поени од реакции
614
Зашто би се криеле.. Глупости. Ако некој сака тајна врска или има жена или девојка или нешто опасно крие..Криенки - не фала...
Или можда има дечко.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Aх порано практикував сега веќе мн ретко сум идел со две сестри истовремено ми беше тогаш јако на 18 год сега не. А да и еднаш кога една типка што имаше дечко ми се јави пред излегување дај да се видиме вика со дечкоми морам да бидам вечерва и јас и ја наполнав устата со сперматозоиди и после пола сат кога ја гледам во исти кафич се лижи со дечкои ми се згади одма си посмислив дека и мене ме снашло или ќе ме снајде такво нешто.

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Ми се десило да се кријам со 2-3 девојки поради тоа што имаа дечковци и да ви кажам од една страна е јако (си му ја ќарил девојката итн итн итн) ама од друга е ептен ГАДНО да делиш некоја со друг. Особено ако почнеш подлабоко да размислуваш - ахх уште сеа почна да ми се гади... :sick::sick::sick:

Член од
30 јули 2016
Мислења
75
Поени од реакции
17
Се гледам со едно машко ама знаат само мој две другарки, денеска беше дечково кај мене дома, и ми зеде златно привезоче во форма на срце, не вредеше ни 1000 денари, и ми рече дека сакал да си го чува за успомен. И сега ме тепа некој филмој дали го зеде за да го размени во пари, или стварно за успомен.

B

beaverknight

Гостин
Се гледам со едно машко ама знаат само мој две другарки, денеска беше дечково кај мене дома, и ми зеде златно привезоче во форма на срце, не вредеше ни 1000 денари, и ми рече дека сакал да си го чува за успомен. И сега ме тепа некој филмој дали го зеде за да го размени во пари, или стварно за успомен.
дефинитивно ќе го мења за пари, ќе ти земел прслук ако било за успомен.

Член од
30 јули 2016
Мислења
75
Поени од реакции
17
дефинитивно ќе го мења за пари, ќе ти земел прслук ако било за успомен.
Леле бе, а јас исто изреагирав неубо на оваа негова постапка и рече ако мислиш дека го сакам за пари изваде 1000 денари еве ќе ти го платам, и реков не не ми е мене за овие 1000 денари ова не вреди ни толку и настојуваше ама јас одбив

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.898
Поени од реакции
25.223
Не бе, стварно за успомен. Те сака човекот. Глупости, за пари ќе мењавал... Да беше за пари немаше некоја таква ситница да земе, ќе дигнеше лцд телевизор или така нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom