Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во бет сити имам 2 тикети фатени али не ми се земени втор ден веќе, наредни 2 дена не ме носи патот натаму воопшто и сум доста со обврски па сакав да прашам до колку време може да не си ги подигнам парите?
За вечер ми изгледа како надежни
Барселона-Атлетико ГГ 2
Granollers +1.5 sets 1.55
Totenhem AH(-1, 1.5 1.82

Можда сум луд, ама under 12,5 @ 1.90 за Копил против Вавринка ми е огромен value !
На Вавринка имаш 19,5 минус во бет сити 1,72, во случај бар еден сет да биде 7-5 или 7-6 за Стан.

На Вавринка имаш 19,5 минус во бет сити 1,72, во случај бар еден сет да биде 7-5 или 7-6 за Стан.

Ја не верувам дека Копил ќе оде над 10 гејма.

Вечер ставам на :

Копил под 12,5 1.90
Јанг под 15,5 1.90
Ѓиорги 1 1.73

6,42 коеф.

Ја не верувам дека Копил ќе оде над 10 гејма.

Вечер ставам на :

Копил под 12,5 1.90
Јанг под 15,5 1.90
Ѓиорги 1 1.73

6,42 коеф.
Овие игри на бет365 ги играш ?

Фаќам Чупич, Лазаров +, Словенија, Шпанија и Тунис да тепаат и ги имам уште Ноле 9.5- прв сет и Серена да победи со Звонарева 2-0. Во Серена не се сомневам, ама за Ноле не знам? Што тенисер е овој Кузнецов @Stefan-kobe ? Има 3 коефициент за 9,5+? Дали да фрлам една 500ка? Или ќе го утепа уште у прв сет?

Ако не излезе Серена па и заслужувам да паднам :D

1700 ми е добивка ако излезат како што треба.
Добар е Алекс, височко дете, агресивец, ама со дупки во стратосферата. :D Мене ми се чини превисок хендикепот на Ноле, 10.5 некако многу е, накај HG2 ми оди.

Инаку @Greg Braden вака одиграв денес.
Ноле 3-0, Ферер, Нишикори, Венус, Радванска, Роџер/Текау, Гајдосова/Томљановиќ, Селтик и Валенсија баскетот.
Ноле не очекувам да загуби сет од Кузњецов кој како што реков не е лош тенисер ама премногу црни моменти има во играта и не верувам дека ќе издржи под притисокот од Ноле. Ферер, Нишикори и Радванска се класични зицери, немам што многу да додадам околу нив, едноставно разликата е во класи. Венус исто, само за неа да кажам дека прошлата недела ја тепаше истата противничка со 6-0 6-3, така да не гледам зошто тоа би било различно и денес. Роџер/Текау се многу добар и стабилен дубл, а играат против Хаидер Маер/Беранкис. Хаидер претходно игра меч во сингл против Иснер, така да сигурно ќе дојде изморен, али на страна тоа, сепак станува збор за типични сингл играчи, и тоа Челенџер играчи. Немаат многу искуство во дубл, нарочито не Хаидер.
Гајдосова/Томљановиќ се домашен дубл кој лани добро изигра на АО и ако не се лажам стигнаа до 1/2 финалето овде. Играат против анонимуси исто од Австралија кои се дојдени со вајлд карта на турниров и кои немаат изиграно меч заедно. Од друга страна Гајдосова и Томљановиќ лани доста добро играа, ги тепаа и Ерани и Винчи, играа тесно со Пенета и Хингис, а ова се најдобрите дублови во светот, така да за мене ова е зицер.

Селтик нема што многу да го објаснувам, пошо е почнат веќе. Валенсија исто е почната али ја ставив за да направам точно 3 квота. Познавајќи се себеси ќе паднам на Валенсија, зашо увек кога додавам паѓам на тие утакмици. Или пак Ноле ќе стане на лева нога и ќе изгуби сет. :D

Еве ја Валенсија -6 на полувреме, тоа е мојата животна приказна. :D

Шпанскио куп му е важен на сите, сега Виљареал прва утакмица со Хетафе дома
Ајде барем 1-0 нека победат, ем резултатска предност ем тикетот да фатиме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom