FA & Capital One Cup

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Не ми беше зборот за то урликање, на секој мал контакт со играч на Челзи или дури досуден аут за Челзи урликаја сите без врска, шо пееја пееја ама како слушна 20 песни ти незнам, ко навивачите на Челзи ги надвикаја доманите освен во урликање дур бараја пенал или сл.
Пеналот си беше пенал над Азар, немаше дилеми

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Коа ги слушна овие 20 различни чантови жити се, ај шо беа надвикани беа, ама и линкот ти сецкаше бе брат. No hate intended. :D
Брат, ги знам чантовите, нека сецка до сабајле, знам кој чант го пеат.
Пак ќе прашам, со што беа надвикани? Жозе Мурињо, Жозе Мурињо? :)
Пробуваа да пеат против Стиви ама на секоја нивна, КОП-от возвраќаше...

W

wicked_1

Гостин
Не, надвикани беа низ целата утакмица, а највеќе се слушаа чантовите за Жозе, 2те за Челзи и Диего Коста. Измеѓу овие беа бантер чантовите со тие за Стиви Џ, 10 men went to mow, top of the league, carefree по малку, не препознав друг чант. Коментаторот на скај прокоментира неколку пати дека атмосферата е диктирана од плавите.
Ама џабе пишеме сеа, низ утакмицата у некои 70% се препознаваа чантовите на Челзи, и пишеа тука сите за тоа додека траеше гејмот. #uzalud#je

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе @Peja989 муабетот за Донеф и стариот фан на Челзи? :pos:

Доаѓа Клипче и ми вика брат еве овој е Донев, и го глеам ја овој ``детиште`` и му викам брат ја не те замислував вака бе, мислев дека си некој постар, стар навивач на Челзи.
И му кажувам на Пеја и овој сериозно пијан ми вика НЕ ПОСТОИ СТАР НАВИВАЧ НА ЧЕЛЗИ.:bance:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Демек ти ја имаш пишувано статијата на ЛиверпулЕхо, ти ја правеше сликата, па јас крадам? :D
Не, ама ние ја објавивме од Редс, а 100% од таму ја имаш пастирано овде. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, ама ние ја објавивме од Редс, а 100% од таму ја имаш пастирано овде. :)
Те молам немој вакви еготрип моменти да имаш :)
Ти кажав од каде ми е а и да сум ја земал од Редс, не е ваша :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Муабетот ви беше за гостинските фанови, никој не ги спомна домашните. Друго, давајте линкови од вакви изјави, не на слика :D
Не викам дека не го кажал ова.
Абе @Peja989 муабетот за Донеф и стариот фан на Челзи? :pos:

Доаѓа Клипче и ми вика брат еве овој е Донев, и го глеам ја овој ``детиште`` и му викам брат ја не те замислував вака бе, мислев дека си некој постар, стар навивач на Челзи.
И му кажувам на Пеја и овој сериозно пијан ми вика НЕ ПОСТОИ СТАР НАВИВАЧ НА ЧЕЛЗИ.:bance:
Он едвај малце постар од мене, детиште вика :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Муабетот ви беше за гостинските фанови, никој не ги спомна домашните. Друго, давајте линкови од вакви изјави, не на слика :D
Не викам дека не го кажал ова.

Он едвај малце постар од мене, детиште вика :D
so godini si ti rece ?

Kajgana Shop

На врв Bottom