- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.736
- Поени од реакции
- 120.328
Ауууу една од полошите логики што ги имам слушнато во коцкарскиов живот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти бе? Треба малце среќа само, иначе можеш многу лесно да поминеш. Еве конкретно за денес што имав од машките Томиќ, Росол и Кокинакис, а од женските Викмаер, Храдецка и Бегу на добитниот. Плус ја имав Младеновиќ на едно и Троицки кец (1,85 коефициент ама со бонус). Е сеа деветата да бидам искрен најверојатно ќе ја играв Пуиг, ваљда 21.5 била границата па би ме соборела. Или еве конретно деветта (на листот со Младеновиќ и Троицки) ми беше Гофан кец, со 1.45 ама ме заеба тој. Нормално зависи и од вечерта, има вечери кога има само 3-4 поизгледни плусеви, па поарно ти е само на нив да играш. Ама има вечери кога има 10тина утакмици (од кои бар 7 испаѓаат) и кога 2 саати се мислам кои да ги играм и секогаш грешната ја избирам. Така да ги распоредам некако верувам оти може да ми се погоди. xDАуууу една од полошите логики што ги имам слушнато во коцкарскиов живот.
Нема логика во ова. Логиката вели дека треба да се одиграат типовите со валуе квоти, и нормално да знаеш кој на кој тенисер му лежи или не му лежи. Тоа плус минус е лотарија за старците во кладилница кои го потат со муабетите дека се мести ако заврши минус гемови а тој ја имал плус.Оти бе? Треба малце среќа само, иначе можеш многу лесно да поминеш. Еве конкретно за денес што имав од машките Томиќ, Росол и Кокинакис, а од женските Викмаер, Храдецка и Бегу на добитниот. Плус ја имав Младеновиќ на едно и Троицки кец (1,85 коефициент ама со бонус). Е сеа деветата да бидам искрен најверојатно ќе ја играв Пуиг, ваљда 21.5 била границата па би ме соборела. Или еве конретно деветта ми беше Гофан кец, со 1.45 ама ме заеба тој. Нормално зависи и од вечерта, има вечери кога има само 3-4 поизгледни плусеви, па поарно ти е само на нив да играш. Ама има вечери кога има 10тина утакмици и кога 2 саати се мислам кои да ги играм и секогаш грешната ја избирам. Така да ги распоредам некако верувам оти може да ми се погоди. xD
На бет365 на 5 коеф. паднаНа колку падна квотата за Македонија ако има некој уплатено во скоро време ?
Лазаров +6,5 на додаток 1,90 во Спортлајф
На лифчето после уплатата 1,55, до толку падна, шо е работата?![]()