Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Колшрајбер само ме јеба бе.. :@
Федерер прави пресврт и го фаќам со 7.5 хендикеп..

За Колшрајбер да ме заебе да не изгуби со 3 гема..И ГУБИ БАШ 3 ГЕМА ЛЕЛЕ ЕЈ :@ :@ :@

Во Спорт Лајф во додаток имате за Македонија-Хрвстска стрелци. Можете да ги мешате меѓусебно, само не можете утакмицата да ја одиграте на конечен резултат на ист тикет.

Иран имаше дадено 7 гола до 24:58, во последните 5 минути даде 6 гола. А ја ги имам помалку од 25,5 да дадат.

Последно уредено:
Ауууу една од полошите логики што ги имам слушнато во коцкарскиов живот.
Оти бе? Треба малце среќа само, иначе можеш многу лесно да поминеш. Еве конкретно за денес што имав од машките Томиќ, Росол и Кокинакис, а од женските Викмаер, Храдецка и Бегу на добитниот. Плус ја имав Младеновиќ на едно и Троицки кец (1,85 коефициент ама со бонус). Е сеа деветата да бидам искрен најверојатно ќе ја играв Пуиг, ваљда 21.5 била границата па би ме соборела. Или еве конретно деветта (на листот со Младеновиќ и Троицки) ми беше Гофан кец, со 1.45 ама ме заеба тој. Нормално зависи и од вечерта, има вечери кога има само 3-4 поизгледни плусеви, па поарно ти е само на нив да играш. Ама има вечери кога има 10тина утакмици (од кои бар 7 испаѓаат) и кога 2 саати се мислам кои да ги играм и секогаш грешната ја избирам. Така да ги распоредам некако верувам оти може да ми се погоди. xD

Оти бе? Треба малце среќа само, иначе можеш многу лесно да поминеш. Еве конкретно за денес што имав од машките Томиќ, Росол и Кокинакис, а од женските Викмаер, Храдецка и Бегу на добитниот. Плус ја имав Младеновиќ на едно и Троицки кец (1,85 коефициент ама со бонус). Е сеа деветата да бидам искрен најверојатно ќе ја играв Пуиг, ваљда 21.5 била границата па би ме соборела. Или еве конретно деветта ми беше Гофан кец, со 1.45 ама ме заеба тој. Нормално зависи и од вечерта, има вечери кога има само 3-4 поизгледни плусеви, па поарно ти е само на нив да играш. Ама има вечери кога има 10тина утакмици и кога 2 саати се мислам кои да ги играм и секогаш грешната ја избирам. Така да ги распоредам некако верувам оти може да ми се погоди. xD
Нема логика во ова. Логиката вели дека треба да се одиграат типовите со валуе квоти, и нормално да знаеш кој на кој тенисер му лежи или не му лежи. Тоа плус минус е лотарија за старците во кладилница кои го потат со муабетите дека се мести ако заврши минус гемови а тој ја имал плус. :D

Белорусија кога ке даде 21 гола во второ полувреме пишајте тука

Словенија 1
Босна H1 (2.5)
Катар-Шпанија +53.5
Интер 1
Тотенхем 1

Феникс-Портланд,Лилард 22.5+
Портланд вечер се сигурно без Олдриџ и мислам дека ова доволно добар факт за типов.Да беше против некој тим можда и не мораше да значи дека ќе ги надмине и со отсуство на Олдриџ ама Феникс игра кошарка на многу поени,примаат доста поени и на позицијата плеј и затоа очекувам ова да иде + вечер.

Лазаров +6,5 на додаток 1,90 во Спортлајф
На лифчето после уплатата 1,55, до толку падна, шо е работата? :facepalm:

На колку падна квотата за Македонија ако има некој уплатено во скоро време ?

На колку падна квотата за Македонија ако има некој уплатено во скоро време ?
На бет365 на 5 коеф. падна
А на спортлајф на интернет шо е моменално 5.25 е, ако е апдејтирано на веб-страната

Лазаров +6,5 на додаток 1,90 во Спортлајф
На лифчето после уплатата 1,55, до толку падна, шо е работата? :facepalm:

Кај мене беше 1.85 ..

Ги изиграв

Лазаров 6,5+
Манасков 3,5 -
Копљар 3,5 +
Штрлек 3,5 -
Стоилов 2,5+
Миркуловски 2,5 -

let the game begin

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Педер, Стримов на бет365 само на МКД Хрватска не работи? Немој да ме јебеш!

Џони брате имаш конкуренција значи све нека иде у пм белорусија ја имам 34.5+ они дават 34 ма ај идете у курац и тој со ги правел границите пу да ви ебам матер да умрите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom