Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Да не се лажеме Бејл од Тотенхем е тоа што му треба на Јунајтед...Е сеа јас ДеГеа не би го дал ни за Бејл и Роналдо зошто он е најзаслужен што му го зимаме трофејот на Арсенал.Арно ама како што вика Видук , кога тогаш ДеГеа ќе си иде.Само јас мислам дека ниту Бејл ниту Роналдо ќе се снајдат под ВанГал.

B

BooBojan

Гостин
Нејќaм билo кoјa левицa дa јa дoнaсaaт вo клубoт, премнoгу ги имaме вo oфaнзивaтa. Oсвен aкo не плaнирaaт вo клубoт Мaтa дa гo прoдaвaaт, или Перси пoлекa дa јa нaмaлувa минутaжaтa. Ди Мaријa требa дa се пoдoбри и дa игрa.
Иaкo е oдличен, Бејл не гo сaкaм вo тим, ниту Стрoтмaн, ниту Шнaјдерлин(мене ми е oгрaничен фудбaлер), тешкo фaкa местo зa Фрaнцускa репрезентaцијa, нити Пoгбa, нити Витсел, нити Видaл, нaјмaлку Снaјдер.
Некa кoпaaт скaутите, oдaмнa немaме ефтин фудбaлер кoј ќе нaпрaви бум и ќе гo прoизведе клубoт кaкo фудбaлер.
Јa би пaзaрувaл сo десен бек, стoпер(пoстaр oд 26гoдини искусен Гoдин ми е желбa), некoј млaд дo 20 гoдини стoпер, центрaлен среден игрaч, и Депaј.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@BooBojan па копаат скаутите. Пишав, погледај го Менса како игра. МекНер и Блекет купени од по триес милиона да не се? Ама ако со ФФП ни се овозможува да купуваме поскапо, зошто да не купуваме? А и реално, не сме у некоја позиција да експериментираме многу со фудбалери. Да се вратиме во ЛШ и да сме конкурентни за Лига и ЛШ ќе разберам.

За Давид не ми е толку некоја секирација, не дека не мислам дека е во топ 3 у свет, туку лесно се мења голман, барем денес имаш еден куп и оформени и таленти (Беговиќ, Навас, пола Германија) и трето, ако се друго ти е средено, можеш и со просек да нижеш трофеи (Барселона и Викторче)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.052
Јас сум 100% убеден дека нема да земеме ни Годин, ни Хумелс.

На многу луѓе не им е јасен хајпот што го носат одредени играчи. Бејл е единствен играч во Англија што го можеше ова, кога ја играше последната сезона. Никој друг, гарантирам.
И ова не го направи еднаш, не е флук, ова по правеше секоја ебана недела.

Пишав еднаш и овде, од топките кои му се дозволени на Ди Марија да ги троши по меч, Бејл ке дава гол до два.

Али, како и останатиот свет, и ја не би го мењал Де Геа и доплата за истиот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Јас сум 100% убеден дека нема да земеме ни Годин, ни Хумелс.

На многу луѓе не им е јасен хајпот што го носат одредени играчи. Бејл е единствен играч во Англија што го можеше ова, кога ја играше последната сезона. Никој друг, гарантирам.
И ова не го направи еднаш, не е флук, ова по правеше секоја ебана недела.

Пишав еднаш и овде, од топките кои му се дозволени на Ди Марија да ги троши по меч, Бејл ке дава гол до два.

Али, како и останатиот свет, и ја не би го мењал Де Геа и доплата за истиот.
Во право си за ова, постигна едно 7-8 такви голови сигурно таа сезона и тоа сите за победа. Ама за 100 милиони треба злато да сереш ебаго..

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.052
Само пишав од каде хајпот.

А дека 100 милиони се многу пари, се. Плус нашиве имале 120 понудено,пред да иде у Реал.
Веќе си закачивме Реал Мадрид лепенка во поглед на плаќање на играчи.

Има поефтини опции, али, слично ми е како кога бираш нова кола, дали нов Пасат или нова Октавија.
Ист мотор, иста технилогија, ама не е тоа тоа.

Член од
20 јануари 2015
Мислења
309
Поени од реакции
609
Ако го земиме Бејл то значи ништо од Фалкао пошто со Бејл во тимот сигурно ќе играме 4-3-3, а во ова формација има место само за еден напаѓач. Руни е капитен нема шанси да не игра прва постава, значи ако остани Фалкао сигурно ќе биди на клупа а да дајш 50 милиони за играч шо ќе биди на клупа е глупост. И нека намалат со купвање на левичари до лани одвај два-тројца имавме, сега 10.

E

Epsilon

Гостин
Чим е таква работата со Бале и де Геа, мислам дека не би претставувало проблем на ван Гал да го убеди
да дојде во Јунајтед.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Чим е таква работата со Бале и де Геа, мислам дека не би претставувало проблем на ван Гал да го убеди
да дојде во Јунајтед.
Ако замине Де Геа според мене единсвено Љорис можи да го замени :coffee:
Значи нема замена за Давид моментално , он е во топ 3 голмани во светот , заедно со Ноер и Куртоа.
Работата е што многу полесно ке најдеш бејл неголи Де Геа.
Еве и да се земе бејл а давид да иде , што ако не го бива бејл? Освен за свршавање на англичани за што ке ти е?
Не смее да се дозволи сега да си иде Давид (ова лето) , за некоја година ако сака толку во реал нека иде , откако ке се најде замена и се среди тимот.

E

Epsilon

Гостин
Значи нема замена за Давид моментално , он е во топ 3 голмани во светот , заедно со Ноер и Куртоа.
Работата е што многу полесно ке најдеш бејл неголи Де Геа.
Еве и да се земе бејл а давид да иде , што ако не го бива бејл? Освен за свршавање на англичани за што ке ти е?
Не смее да се дозволи сега да си иде Давид (ова лето) , за некоја година ако сака толку во реал нека иде , откако ке се најде замена и се среди тимот.

Настрана заебанцијата, џабе е и она со гласањето по страници, кога бате Ване не ги ебава на 2% навивачите. Но, мислам доколку се оствари ова, би бил прв избор Валдес како голман, што знам не ми е по кеф голманот, но неговото портфолио е богато за (не)среќа.

Бејл колку и да не го бива, барем ќе имаме лев брз и офанзивен бек. :LOL:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Настрана заебанцијата, џабе е и она со гласањето по страници, кога бате Ване не ги ебава на 2% навивачите. Но, мислам доколку се оствари ова, би бил прв избор Валдес како голман, што знам не ми е по кеф голманот, но неговото портфолио е богато за (не)среќа.

Бејл колку и да не го бива, барем ќе имаме лев брз и офанзивен бек. :LOL:
АМа си кажа ЛВГ без играч тип Стротман или Матич нема играње 4-3-3 , до тогаш трипетдва.
А валдез не го можам, не ни го бива ,нит сега знаеме дали го бива.

A

apidrone

Гостин
Од кај па сте толку сигурни дека Де Геа ќе плаче за у Реал? Или па дека Реал ќе го бара баш него?

Kajgana Shop

На врв Bottom