- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
За жал...Може па ќе ги послушат фановите, преку 90% го преферираат Де Геа пред Бејл. xD
За жал...Може па ќе ги послушат фановите, преку 90% го преферираат Де Геа пред Бејл. xD
Што е за жал?Објасни сеЗа жал...
Во право си за ова, постигна едно 7-8 такви голови сигурно таа сезона и тоа сите за победа. Ама за 100 милиони треба злато да сереш ебаго..Јас сум 100% убеден дека нема да земеме ни Годин, ни Хумелс.
На многу луѓе не им е јасен хајпот што го носат одредени играчи. Бејл е единствен играч во Англија што го можеше ова, кога ја играше последната сезона. Никој друг, гарантирам.
И ова не го направи еднаш, не е флук, ова по правеше секоја ебана недела.
Пишав еднаш и овде, од топките кои му се дозволени на Ди Марија да ги троши по меч, Бејл ке дава гол до два.
Али, како и останатиот свет, и ја не би го мењал Де Геа и доплата за истиот.
Чим е таква работата со Бале и де Геа, мислам дека не би претставувало проблем на ван Гал да го убедида дојде во Јунајтед.![]()
Значи нема замена за Давид моментално , он е во топ 3 голмани во светот , заедно со Ноер и Куртоа.Ако замине Де Геа според мене единсвено Љорис можи да го замени![]()
Значи нема замена за Давид моментално , он е во топ 3 голмани во светот , заедно со Ноер и Куртоа.
Работата е што многу полесно ке најдеш бејл неголи Де Геа.
Еве и да се земе бејл а давид да иде , што ако не го бива бејл? Освен за свршавање на англичани за што ке ти е?
Не смее да се дозволи сега да си иде Давид (ова лето) , за некоја година ако сака толку во реал нека иде , откако ке се најде замена и се среди тимот.
АМа си кажа ЛВГ без играч тип Стротман или Матич нема играње 4-3-3 , до тогаш трипетдва.Настрана заебанцијата, џабе е и она со гласањето по страници, кога бате Ване не ги ебава на 2% навивачите. Но, мислам доколку се оствари ова, би бил прв избор Валдес како голман, што знам не ми е по кеф голманот, но неговото портфолио е богато за (не)среќа.
Бејл колку и да не го бива, барем ќе имаме лев брз и офанзивен бек.![]()