Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пaк истите муaбети зa Стиви :tapp:
Зa дa биде тренер или некoјa другa другa сличнa пoзицијa требa дa имa лиценцa. (Вo еднo интервју прoчитaв декa уште јa немa,aмa рaбoти нa тoa)
Не е тoa туку тaкa, плукни-зaлепи.
Има... Ама не е Про!
Башка во Англија за да полагаш за Про треба предходно искуство.

Има... Ама не е Про!
Башка во Англија за да полагаш за Про треба предходно искуство.
Пa тoa е муaбетoт, кaкo и дa е, не мoже дa биде тренер мoментaлнo вo Ливерпул, пoштo глеaм некoи ептен се нaпињaaт oкoлу тoa

Се согласувам дека со Стиви погрешија.
Требаше да се разговара за позицијата помошник тренер.
Но ако Стиви наумил да игра тогаш најреалната опција е токму Америчката. Таму сезона две и после назад во на стручната клупа.

ПС. Се надевам на лето некој ќе загриза за Стариџ за едно 20 - 25че!

Во договорот од Ливерпул, постоела клаузула, тој да биде и тренер, одбил пошто уште сметал дека му е рано за таков потег.
А сигурен сум откако ќе објави крај на кариерата дека одма ќе го вратат во Ливерпул.

Не Томи, клаузулата наводно била после играчка кариера, да му биде понудена и тренерска во клубот. Тоа не значи дека ќе биде тренер место Паско или Марш. Можеби на младински категории, не знаеме....

Не Томи, клаузулата наводно била после играчка кариера, да му биде понудена и тренерска во клубот. Тоа не значи дека ќе биде тренер место Паско или Марш. Можеби на младински категории, не знаеме....

Јас пак се мислам дека во договорот беше вклучен дека ќе биде дел и од стручниот штаб.

Општо викаш НЕ или моментално ?
Зборам за лиценцата која ја има Стиви.
Истата ја има и Кара.
Значи Тренер може да биде,Менаџер не.

Иначе по мене постојат ликови кој се големи како клубот. Такви се Џерард,Кени,Шенкли,Пејсли,Бенитез... Без нив немаше да бидеме Ливерпул. Затоа им давам огромно значење и затоа никогаш нема да ги плукам без разлика што направиле.

Значи Ален што нема ни 10% продуктивност во тимов не е плукан вака . А Џерард пошто рекол сакам да играм ко незнам што да рекол. Заслужил да рече на крај краева. Демек секоја година осјаваме ПЛ па ќе не ослабел прва ако играл. Смешки.[DOUBLEPOST=1421850274][/DOUBLEPOST]
Зборам за лиценцата која ја има Стиви.
Истата ја има и Кара.
Значи Тренер може да биде,Менаџер не.

Јас мислев дека не го сакаш како менаџер некогаш општо. Ама добро се разбравме[DOUBLEPOST=1421850396][/DOUBLEPOST]Него муабетов со Лавеци ??

Бараш тимот да ти освојува а ако Џерард го слабеел и заради тоа не сме освојувале, нема врска. Некогаш имаш толку нерезонско размислување, тоа е страшно...

Јас не викам дека не сме послаби со него во тим,ти викаш.

Јас не викам дека не сме послаби со него во тим,ти викаш.

Јас викам дека сме послаби со него ако игра цело време, како што сака да игра. Ако игра една во 2 или 3 утакмици и дозволи да му се менаџира времето поминато на терен, ќе бидеме појаки и ќе пружа подобри перформанси од тие што ги пружа сега.

Според тебе Роџерс требаше да го излаже, да не му спомне ништо за менаџирање на времето, да си потпише догоор Стиви, после да го држи на клупа, Стиви да биде незадоволен и да имаш причина плус да сереш по Роџерс....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom