FA & Capital One Cup

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Немаше коефициент во графата „дали Џонтра ќе ме цитира и ќе пише дека се упокоил“ :D[DOUBLEPOST=1421834925][/DOUBLEPOST]

Да се навратиме :)
Прво, нормално е да ти е урлање, зошто не ги разбираш песните. Исто така, сигурно нема да ти пеат 40.000, зошто нит ги знаат песните, нит се замараат со тоа, туку пцујат и се дерат.
Во врска со испаните чантови, еве кои ги слушнав што ги пееја од КОП.
- Луис Гарсиа Сонг
- Стивен Џерард ис аур кептин
- Стив Џерард Џерард
- Поетри ин моушн
- Брендан Роџерс Ливерпул
- Д грејтст тим ин д ворлд
- О Кампионе
- Филдс оф Енфилд Роуд
- Фак оф Челзи ЕфСи
- Диего Коста, д елефант мен
- Ви Лав Ју Ливерпул, ви ду
- Оу вен д редс гоу марчинг ин
- Вил би каминг даун д роуд

Ајде, пиши ми ги песните што ги пееја гостинските навивачи освен Камон Челзи, Жозе Мурињо и песната за Стиви во извитоперена верзија :)
Хев ју евер син Џерард вин да лиг си пукаше јако.:kuracc:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Па тоа е брат, од 4 песни, две се за Стиви, една за Жозе и една, добропознатата Камон Челзи :)[DOUBLEPOST=1421842179][/DOUBLEPOST]
:D
Али признај дека песните го погодија. Од почит само статива погоди, не ни даде гол:D
Иначе нема шо да се расправа за навивачиве у Енглеска, за кур не ги бива. Вчера дерби пак имаше некое урлање ова она, али завчера на Евертон - ВБА се слушаше цело време Пјулис како им вика гоу он мај сан.:pos::pos::pos::pos:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.583
Ипак ќе го биде за капитен. :D
Истово го помислив одма :D

Иначе не знам што се расправате за глупости многу е логично кај сите поголеми клубови у Англија се случува тоа гостинските да се слушаат повеќе од домашните затоа што на гостинските се вистинските навивачи а дома има секакви.

W

wicked_1

Гостин
Да се навратиме :)
Прво, нормално е да ти е урлање, зошто не ги разбираш песните. Исто така, сигурно нема да ти пеат 40.000, зошто нит ги знаат песните, нит се замараат со тоа, туку пцујат и се дерат.
Во врска со испаните чантови, еве кои ги слушнав што ги пееја од КОП.
- Луис Гарсиа Сонг
- Стивен Џерард ис аур кептин
- Стив Џерард Џерард
- Поетри ин моушн
- Брендан Роџерс Ливерпул
- Д грејтст тим ин д ворлд
- О Кампионе
- Филдс оф Енфилд Роуд
- Фак оф Челзи ЕфСи
- Диего Коста, д елефант мен
- Ви Лав Ју Ливерпул, ви ду
- Оу вен д редс гоу марчинг ин
- Вил би каминг даун д роуд

Ајде, пиши ми ги песните што ги пееја гостинските навивачи освен Камон Челзи, Жозе Мурињо и песната за Стиви во извитоперена верзија :)
Коа ги слушна овие 20 различни чантови жити се, ај шо беа надвикани беа, ама и линкот ти сецкаше бе брат. No hate intended. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom