Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Демек не добил пари до сега .

Епа сеа ако му ги продадат нека најде играчи талентирани ако е тренериште. ЌЕ го видиме следна сезона ако остане нормално. Иначе не верувам дека ќе продадат играч летово ,бар не Стерлинг или Стариџ.

А за Стиви ќе се каат и тоа дебело. Без респект постапија ,избрзаа и ќе им се удри од глава.

Се согласувам дека со Стиви погрешија.
Требаше да се разговара за позицијата помошник тренер.
Но ако Стиви наумил да игра тогаш најреалната опција е токму Америчката. Таму сезона две и после назад во на стручната клупа.

ПС. Се надевам на лето некој ќе загриза за Стариџ за едно 20 - 25че!

Не покажаа никаква заинтересираност Џерард да остане тамо.

Ако сакаш да седиш на клупа остани ако не кој те ебе муабет му свртеа.
А што требаше...
Седи молим те ќе играш па макар и со една нога, не дека сеа си побрз!

Јас за Стариџ испод 50 не ни размишљам.
Тоа ако се запали некој од ПСЖ СИТИ или Челзи да изрази желба пак за донација за Ливерпул.

А што требаше...
Седи молим те ќе играш па макар и со една нога, не дека сеа си побрз!

Нека му продолжат договор па следната сезона АКО му падне формата ќе направат муабет. Вака испадна педерски,цел живот му лижеа гз а сега кога една сезона е малце паднат одма чао. Не иде така. Затоа и напушти без мислење,и јас би изиграл како него да бидам вака третиран.[DOUBLEPOST=1421840633][/DOUBLEPOST]
Тоа ако се запали некој од ПСЖ СИТИ или Челзи да изрази желба пак за донација за Ливерпул.

Лалана 25 го земавме ,Стариџ 25 да го дадеме ќе биде грабеж невиден.

Прво, сака да игра, Роџерс мисли дека не може да ги игра сите утакмици, како што сака а и реално не може. Треба да си слеп и да немаш основно познавање од фудбал за да викаш дека Стиви може да ја игра секоја утакмица и на овие години.
Второ, не сака да биде тренер/менаџер а и да сака, зошто да му понудат? Која е сигурноста дека ќе функционираат така Роџерс и Стиви? Каде е сигурноста дека Стиви ќе го биде за менаџер/тренер?

Луѓе, сам си кажа дека не е спремен....
Сакате преку ноќ да изгуби кредибилитет, ко Кени што изгуби?
Ко што им се случи на едни Сидорф и Инзаги во Милан за неколку месеца?
Дајте бре, сакал да игра, нека игра во Америка....

Нека му продолжат договор па следната сезона АКО му падне формата ќе направат муабет. Вака испадна педерски,цел живот му лижеа гз а сега кога една сезона е малце паднат одма чао. Не иде така. Затоа и напушти без мислење,и јас би изиграл како него да бидам вака третиран.
А како може да му продолжат договор а да се разгледува на крај на сезона.
Одма си ги затвара шансите за некаде да отиде.
Тој самиот во интервјуто кажа дека уште сега кажува за да не се отвара прашањето на лето па да биде уште потресна работа.

Значи тој самиот не дозволува да биде разгледувана неговата улога во играта.

Прво, сака да игра, Роџерс мисли дека не може да ги игра сите утакмици, како што сака а и реално не може. Треба да си слеп и да немаш основно познавање од фудбал за да викаш дека Стиви може да ја игра секоја утакмица и на овие години.
Второ, не сака да биде тренер/менаџер а и да сака, зошто да му понудат? Која е сигурноста дека ќе функционираат така Роџерс и Стиви? Каде е сигурноста дека Стиви ќе го биде за менаџер/тренер?

Луѓе, сам си кажа дека не е спремен....
Сакате преку ноќ да изгуби кредибилитет, ко Кени што изгуби?
Ко што им се случи на едни Сидорф и Инзаги во Милан за неколку месеца?
Дајте бре, сакал да игра, нека игра во Америка....

А Роџо како тоа не губи кредибилитет што после втор ,е 8ми и пушта утакмици во ЛШ ?

Уствари тој нема кредибилитет можда па затоа му е простено.

[DOUBLEPOST=1421840633][/DOUBLEPOST]

Лалана 25 го земавме ,Стариџ 25 да го дадеме ќе биде грабеж невиден.

Да ама Стариџ оди и лепенка
FRAGILE
КРШЛИВО

Таму е цаката!

А Роџо како тоа не губи кредибилитет што после втор ,е 8ми и пушта утакмици во ЛШ ?

Уствари тој нема кредибилитет можда па затоа му е простено.

Сега ја споредуваш тежината на Роџерс и Џерард и после мене ме обвинуваш како не сум си го ценел капитенот :)

Па не го ценат доволно.

Асистенциите му биле од набацени. Па ако е лесно тоа што не изведуваат Лукас и Чан ? Ништо немаше да им стане да игра уште некоја година за нас. Се заебаа и изгубија многу како клуб и како фанови што го плукаат. Истото и со Кени кога го ругаа. Со други очи ги гледам нашиве фанови веќе.

Не изведуваат Лукас и Џан али изведуваат Коу и Хендо, технички потковани играчи.
Јас не знам како не разбираш дека сака да игра week in-week out а нема слика за тоа и затоа си оди. Да сакаше да докаже нешто и да се лути на Ливерпул ќе отидеше во тим од ПЛ.
Запнал, да го задржат па да го задржат а тој не сака да седи....

Иначе, зошто ги поистовети Роџерс и Стиви? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom