70~80kA колку зема моментално?
70? или сличноA колку зема моментално?
Да , многу е , но не дека нема. Агентот го има најдобриот "bargaining chip" во ракав , а тоа е реал. Така да се зависи од клубот ,ако се спремни евреите да фрлат толку пари , ќе фрлат ,ако не ке плачеме.[DOUBLEPOST=1421800447][/DOUBLEPOST]Оној палмери италијанецот вика сме го контактирале агентот на циганчето , и дека почнале преговори со јуваОуу, нема шанса 200 не заебавајте. xD
Ќе му дадат 200, па ќе го пуштат во Реал налето.Оуу, нема шанса 200 не заебавајте. xD
Не ми се верува ни тоа.Ќе му дадат 200, па ќе го пуштат во Реал налето.
За Бејл ќе сакаат преку 100 милиони. Нашите треба да се ненормални да платат толку за ограничен фудбалер. Додуша понудиле веќе на Тотенхем минатото лето, па и нема да ме чуди. Ама не ми е јасно бе што толку го форсираат. Според шпекулациите Реал може да го лапне Ројс за 25м, да го земе Де Геа за еве и 50 нека се. И да го продаде Бејл за 100м. Имаат Ројс, Де Геа и 25м за Бејл. Зделка на векот.Што подолго да го задржите и што повеќе да им извадите на Реал. Бастердот мислам бешем, кога пиша многу реална опција наречена Герет Бејл...
Јасно ми е, и баш тоа ме плаши мене, затоа длабоко во мене сметам дека нашите би го дале и Де Геа за да го земат него.Сфе е тоа во ред, само што според Бастердот а и според мене, со Бејл не добиваш само фудбалер кој велиш дека е ограничен. Добиваш готово маркетинг продукт кој е во топ3 во Грејт Британ.
Иц ол абоут д мани, мани, мани....