Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.054
Еј, не јајте говна, нека потпише нов договор, макар платата на Фалкао му ја дале. :noze:

Иначе, ако ова е точно, за 200к, се гледа колку утнаа новинарите кои тврдеа дека новиот договор ке биде 140к.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Оуу, нема шанса 200 не заебавајте. xD
Да , многу е , но не дека нема. Агентот го има најдобриот "bargaining chip" во ракав , а тоа е реал. Така да се зависи од клубот ,ако се спремни евреите да фрлат толку пари , ќе фрлат ,ако не ке плачеме.[DOUBLEPOST=1421800447][/DOUBLEPOST]Оној палмери италијанецот вика сме го контактирале агентот на циганчето , и дека почнале преговори со јува :pos::tapp::facepalm::pos:

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.054
Факт е дека Де Геа когаШ тогаш ке фати у Реал, само нека се потрудат да го задржат што е можно подолго.
Не ми се свиѓа што Мендеш му е агент и на Давид, овој не стиска за јајца со Фалкао. Лошо е што времето си врви, а нов договор сеуште нема.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Што подолго да го задржите и што повеќе да им извадите на Реал. Бастердот мислам бешем, кога пиша многу реална опција наречена Герет Бејл...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Што подолго да го задржите и што повеќе да им извадите на Реал. Бастердот мислам бешем, кога пиша многу реална опција наречена Герет Бејл...
За Бејл ќе сакаат преку 100 милиони. Нашите треба да се ненормални да платат толку за ограничен фудбалер. Додуша понудиле веќе на Тотенхем минатото лето, па и нема да ме чуди. Ама не ми е јасно бе што толку го форсираат. Според шпекулациите Реал може да го лапне Ројс за 25м, да го земе Де Геа за еве и 50 нека се. И да го продаде Бејл за 100м. Имаат Ројс, Де Геа и 25м за Бејл. Зделка на векот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сфе е тоа во ред, само што според Бастердот а и според мене, со Бејл не добиваш само фудбалер кој велиш дека е ограничен. Добиваш готово маркетинг продукт кој е во топ3 во Грејт Британ.

Иц ол абоут д мани, мани, мани....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Сфе е тоа во ред, само што според Бастердот а и според мене, со Бејл не добиваш само фудбалер кој велиш дека е ограничен. Добиваш готово маркетинг продукт кој е во топ3 во Грејт Британ.

Иц ол абоут д мани, мани, мани....
Јасно ми е, и баш тоа ме плаши мене, затоа длабоко во мене сметам дека нашите би го дале и Де Геа за да го земат него. :) Ама не сакам да си признаам. :D

Може па ќе ги послушат фановите, преку 90% го преферираат Де Геа пред Бејл. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom