- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Страшно иритантно прво полувреме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај шо е статичен него гледај само колку грешки направи.Многу е статичен у пичку матер![]()
Остај шо е статичен него гледај само колку грешки направи.
Мора измена уште сега.
Остај фудбалот бе пак се појави нигерката оди пуштај...Лалана на негово место и одма друга ќе биде играта, сигурен сум али тоа не се случува![]()
Ја би Борини!Лалана на негово место и одма друга ќе биде играта, сигурен сум али тоа не се случува![]()
Ја би Борини!
Ни фали 9ка.
Стерлинг не изнуди ниту еден фаул а со тоа пропаѓа тактика за лажна деветка.
Затоа Борини.... Ламберт во никој случај!
Џабе е кога нема ситуација за фаул а камоли пак фаул.Изнуди фаул, од Кејхил али те разбирам што сакаш да кажеш...мада, мислам дека Лалана ќе изигра подобро со Стерлинг пред него..
Ela u lice kazi mi go toa!! Ajde, te molamТоа е тоа и дома ќе ве тепаме[emoji1]
Затоа што ова е челшит затоа не тепавме.
Против бункер се неможе, посебно кога во задна линија се Иванович Тери и Кејхил.
Штета пластчарите дојдоа со два автобуса.
ПС.требаше Борини на местото на Стиви.... @Peja989
I mislam deka trebase porano da vleze.Не се согласувам дека требаше Фабио да влезе. Лалана влезе, разигра, поконкретен, имаше маестраллен шут и Куртоа го одбрани зошто е Куртоа а не некој треторазреден голман. Фабио трча како мува без глава, прави пресинг. тоа не ни требаше на утакмицава, зошто пресингот го имавме. Не бевме конкретни, Лалана тоа ни го овозможи.