- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Прегледај го приврзокот 112324[DOUBLEPOST=1421754357][/DOUBLEPOST]Се мрднa црниoв 20 aсoви имa 

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se winn osven Hibbert [emoji35] [emoji35]Ny Islanders 5.5 +
T.Lawson 20.5 -
R.Hibbert 11.5 -
Zvezda -12.5 H1/-8.5 H1(dodatni mozzart)
Gsw -11.5 H1 (dodatni mozzart)
Washington -11.5 H1 (dodatni mozzart)
Ма крв му е**м само сто го пуштив да го штитам за да си ја вратам барем уплатата се разигра, немоѓеше да му текне порано. Сега ако тепа во плус сум само седум евраПрегледај го приврзокот 112324[DOUBLEPOST=1421754357][/DOUBLEPOST]Се мрднa црниoв 20 aсoви имa![]()
Се пoсрa сеa...дoбрo штo си гo штителМа крв му е**м само сто го пуштив да го штитам за да си ја вратам барем уплатата се разигра, немоѓеше да му текне порано. Сега ако тепа во плус сум само седум евра![]()
Т1,ако не дадат со оние босите 29 гола нека одат нека се убијат...@Tomasino мислење за Аргентина дали да ја играм Т128.5 + или Т2 20- Гледам досега не давале многу голови, али слабо и примале
Изиграв веќе еден тикет Т2 -, Т1 + ќе оди на вториов тикет.Т1,ако не дадат со оние босите 29 гола нека одат нека се убијат...
Имаат брзо крила(добар голман за да фрла контри),брзи бекови,би требало да дадат.
hmm za celzi ne sum siguren deka ke tepa , ako igrat so vtora postava ke bide teska , liverpool ne se dava doma , za liverpool sum i taka da ja bi ja odgiral 1 ,Ливерпул-Челзи--2
Рома-Емполи--1
Барселона-Атл.Мадрид--1
Гооолема уплата нешто мислење?
Разбирам дека е куп, али 1.57 na 2ka na maratonbet na fenerbache![]()
Колку си сигурен за Баерн чиста 2ка само за на поголема уплата?На 24 лигашка утакмица имаат Фенербахче, со втор ќе тим ќе играат тука 99% а домаќиниве не се толку лоши на домашен терен плус мотивирани против прволигаш дека..
Инаку ќе видам до после ама може да ги пробам Баерн 2хен, Египет 2 и Данска-Германија + на некоја пониска граница