Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто на поголема уплата? На 5000-ки едно 3-4 коеф, ќе се најде или слабо?

да е во 22 си можел некоја пара да извадиш кога веќе водеше Порто, не знам како се држиш не сакам да сум на твое место.. јас би земал тикетите и право за скопје на врата дома кај некој од нив.. ако не сакаат да исплатат црно им се пишува и нив и на фамилијата..

а таман добро ќе дојдеа за АО..

За AO матер ќе им ебеме, вчера лошо поминавме ама денеска оди топ за сега, да не се заречам.

Леле бе, браво за тикетиве ама овие мртвиве МЗТ да поцркаат бе, какви утакмици само си фатил [emoji34]

Ден пред тоа ме падна Zvezda со Galatasaray ама 2 квота имав играно на висока уплата. А пред 2 недели ме падна Galatasaray дома против Istanbul BB, 1.10 коефициент идиотите на 15 утакмици тикет со мали квоти ме паднаа, а водеа 10 разлика па дојдоја во ситуација да губат 20 разлика за време од 10 минути....

И добро реков не играм повеќе кошарки, следниот ден онака на зезанција напишав со кликање преку sportlife.com.mk, и 15 фудбали онака ги одбрав фаворитите и не ни продолжив долу кај кошарките, излезе да ставам нешто на супер тип, ми падна во очи MZT и ја ставив последна :/

Ден пред тоа ме падна Zvezda со Galatasaray ама 2 квота имав играно на висока уплата. А пред 2 недели ме падна Galatasaray дома против Istanbul BB, 1.10 коефициент идиотите на 15 утакмици тикет со мали квоти ме паднаа, а водеа 10 разлика па дојдоја во ситуација да губат 20 разлика за време од 10 минути....

И добро реков не играм повеќе кошарки, следниот ден онака на зезанција напишав со кликање преку sportlife.com.mk, и 15 фудбали онака ги одбрав фаворитите и не ни продолжив долу кај кошарките, излезе да ставам нешто на супер тип, ми падна во очи MZT и ја ставив последна :/
Како не си ја згрешил да ја пишеше 2-ка со 4 коеф па да им ебеше мамето

Колку е хендикеп Македонија - Хрватска за у среда?

Мислев дека ќе биде барем еден гол повеќе штом веќе и даваат 8 коеф. на Хрватите
Во бетсити можеш на (ваљда) 1.6 квота да уплатиш со 5.5 хендикеп (а на 1.5 ваљда и со 6.5 хендикеп)[DOUBLEPOST=1421724061][/DOUBLEPOST]т.е. нема ваљда сигурни квоти:

За победа на нас е 5.5 квотата (јбг никад не се исти како онлајн)

за 5.5 хендикеп е 1.61
за 6.5 е 1.44
за 3.5 е 2.19
за 2.5 е 2.65

ова нормално се квоти за нашите[DOUBLEPOST=1421724209][/DOUBLEPOST]За мене 6.5 е сингл на годината..ќе видам како ќе стојам со пари али на ова се иде со голема уплата..7 разлика нема шанса да изгубиме..а може и да уплатам на 3.5 хендикеп..реално дури и имаме шанса да тепаме..а камо ли па да збориме за пораз од 4-5 гола разлика..па Тунис 2 разлика изгуби од Хрватска а ние ги тепавме со 8 разлика..

Штета само што ќе паднат квотиве до среда.. има некакви шанси во бетсити уште утре да може да се уплатат утакмициве ? (тешко ваљд ама..) ја на сајтов уопште не сфатив кај им се гледаат шифри..ако ја дознае некој шифрата за утакмицава нека пише.

Па и ја затоа прашувам сакам уште утре да ја уплатам,не верувам да остане толку голем коефициентот до среда.

Шо бе за Хрватска 1.15 коефициент?..WTF очекував барем 1.35 најмалце а овие ѓупците не потценија небаре на исто рамниште со Тунис сме а ние 8 разлика ги тепавме..нека се ебат во газот смрдените поарно Словенија и Шпанија ќе ги изиграм дабл,до кога оние Катар ќе победваат да му ебам све

Во бетсити можеш на (ваљда) 1.6 квота да уплатиш со 5.5 хендикеп (а на 1.5 ваљда и со 6.5 хендикеп)[DOUBLEPOST=1421724061][/DOUBLEPOST]т.е. нема ваљда сигурни квоти:

За победа на нас е 5.5 квотата (јбг никад не се исти како онлајн)

за 5.5 хендикеп е 1.61
за 6.5 е 1.44
за 3.5 е 2.19
за 2.5 е 2.65

ова нормално се квоти за нашите[DOUBLEPOST=1421724209][/DOUBLEPOST]За мене 6.5 е сингл на годината..ќе видам како ќе стојам со пари али на ова се иде со голема уплата..7 разлика нема шанса да изгубиме..а може и да уплатам на 3.5 хендикеп..реално дури и имаме шанса да тепаме..а камо ли па да збориме за пораз од 4-5 гола разлика..па Тунис 2 разлика изгуби од Хрватска а ние ги тепавме со 8 разлика..

Штета само што ќе паднат квотиве до среда.. има некакви шанси во бетсити уште утре да може да се уплатат утакмициве ? (тешко ваљд ама..) ја на сајтов уопште не сфатив кај им се гледаат шифри..ако ја дознае некој шифрата за утакмицава нека пише.
Ako go fatat flaster kako bosancite kircata ja ebavme rabotata, mirkuloski i mojso protiv dvemetrasite hrvatski ne ocekuvam da napravat cudo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom