- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Нешто на поголема уплата? На 5000-ки едно 3-4 коеф, ќе се најде или слабо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe bidi srekjen 2 koef nesto posigurno ako mozes da najdes.Нешто на поголема уплата? На 5000-ки едно 3-4 коеф, ќе се најде или слабо?
да е во 22 си можел некоја пара да извадиш кога веќе водеше Порто, не знам како се држиш не сакам да сум на твое место.. јас би земал тикетите и право за скопје на врата дома кај некој од нив.. ако не сакаат да исплатат црно им се пишува и нив и на фамилијата..
а таман добро ќе дојдеа за АО..
Брегот - 1abe bidi srekjen 2 koef nesto posigurno ako mozes da najdes.
Леле бе, браво за тикетиве ама овие мртвиве МЗТ да поцркаат бе, какви утакмици само си фатил [emoji34]
Како не си ја згрешил да ја пишеше 2-ка со 4 коеф па да им ебеше маметоДен пред тоа ме падна Zvezda со Galatasaray ама 2 квота имав играно на висока уплата. А пред 2 недели ме падна Galatasaray дома против Istanbul BB, 1.10 коефициент идиотите на 15 утакмици тикет со мали квоти ме паднаа, а водеа 10 разлика па дојдоја во ситуација да губат 20 разлика за време од 10 минути....
И добро реков не играм повеќе кошарки, следниот ден онака на зезанција напишав со кликање преку sportlife.com.mk, и 15 фудбали онака ги одбрав фаворитите и не ни продолжив долу кај кошарките, излезе да ставам нешто на супер тип, ми падна во очи MZT и ја ставив последна :/
Доста ти е овие плус Тотенхем можеш 1.Брегот - 1
Рома - 1
Динамо Москва - 1 (хокеј)
уште некоја?
4,5Колку е хендикеп Македонија - Хрватска за у среда?
Мислев дека ќе биде барем еден гол повеќе штом веќе и даваат 8 коеф. на Хрватите
Во бетсити можеш на (ваљда) 1.6 квота да уплатиш со 5.5 хендикеп (а на 1.5 ваљда и со 6.5 хендикеп)[DOUBLEPOST=1421724061][/DOUBLEPOST]т.е. нема ваљда сигурни квоти:Мислев дека ќе биде барем еден гол повеќе штом веќе и даваат 8 коеф. на Хрватите
Ako go fatat flaster kako bosancite kircata ja ebavme rabotata, mirkuloski i mojso protiv dvemetrasite hrvatski ne ocekuvam da napravat cudo.Во бетсити можеш на (ваљда) 1.6 квота да уплатиш со 5.5 хендикеп (а на 1.5 ваљда и со 6.5 хендикеп)[DOUBLEPOST=1421724061][/DOUBLEPOST]т.е. нема ваљда сигурни квоти:
За победа на нас е 5.5 квотата (јбг никад не се исти како онлајн)
за 5.5 хендикеп е 1.61
за 6.5 е 1.44
за 3.5 е 2.19
за 2.5 е 2.65
ова нормално се квоти за нашите[DOUBLEPOST=1421724209][/DOUBLEPOST]За мене 6.5 е сингл на годината..ќе видам како ќе стојам со пари али на ова се иде со голема уплата..7 разлика нема шанса да изгубиме..а може и да уплатам на 3.5 хендикеп..реално дури и имаме шанса да тепаме..а камо ли па да збориме за пораз од 4-5 гола разлика..па Тунис 2 разлика изгуби од Хрватска а ние ги тепавме со 8 разлика..
Штета само што ќе паднат квотиве до среда.. има некакви шанси во бетсити уште утре да може да се уплатат утакмициве ? (тешко ваљд ама..) ја на сајтов уопште не сфатив кај им се гледаат шифри..ако ја дознае некој шифрата за утакмицава нека пише.