Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Жозе за Стиви. Коментира и за песната што му ја пеат. Иначе, страф ме фаќа од денешна перспектива кога ќе ми текне на можноста во 2005та да играат заедно Стиви, Лампс и Клод....ау ау

What does Jose Mourinho think of when he thinks of Steven Gerrard?

“Historical player for Liverpool, historical player for the Premier League. An opponent that I always admired and respect, and a song that my fans have that I don’t like at all.

“A couple of times it’s good fun to sing but to go and go and go, especially when a player like him deserves respect, I think we don’t need that. We have so many other songs that we don’t need that one, and I love these quotes when he was saying that in this life he would never score against Liverpool. I love these words. I understand why he was almost, almost coming to Chelsea and he didn’t and I respect that a lot.”

On trying to sign Gerrard, Mourinho added -

“I was dreaming of Makélélé, Gerrard and Lampard. Me and Mr Abramovich, we were dreaming that. We did everything to try. It was almost there. The decision [not to leave Liverpool] was, for me, proven right because he will be always a red forever.

“His people were open to it, and the feeling to join a top side like Chelsea at that time, but to me personally he never said ‘I will go’ - never ever.”

http://www.koptalk.co.uk/201501191391/brendan-rodgers-provides-divock-origi-update.html
Пoтврдa декa Oриги не се врaќa вo јaнуaри[DOUBLEPOST=1421667318][/DOUBLEPOST]http://www.koptalk.co.uk/201501191392/brendan-rodgers-no-signings-imminent.html
И декa немa трaнсфери вo јaнуaри...не декa не знaевме aмa пустa нaдеж :)[DOUBLEPOST=1421677719][/DOUBLEPOST]Интервју сo Тиaгo Илoри
http://www.empireofthekop.com/anfie...w-naming-icons-personal-strengths-objectives/
#дaнесезaбoрaви #сипрaaммуaбет

Последно уредено:
Ако Интер го бара, немора да значи дека ние ќе го продаваме.

Нормално дека не мора да значи. Муабетот ми е дека некогаш имаме стварно навивачите се однесуваат неблагодарно.

И сега.... шо правеме?
Да се игра Капетанот или Не?

Ако ја се прашувам ......од 70 минута!
Мада никако не сум сигурен.....без него дерби не се игра, со него пак воопшто не се игра!:unsure:[DOUBLEPOST=1421748384][/DOUBLEPOST]Aко веќе игра, најдобро би било на 9таката.
Само таму не би правел дисбаланс во подвижноста на средниот ред.
Таму колку трча толку...колку може толку.

ZHryJF5.png

Последно уредено:
Фит е Ситви, така да сигурно стартува и ќе ја игра цела, сега баш читам на ЛиверпулЕхо.

Фит е Ситви, така да сигурно стартува и ќе ја игра цела, сега баш читам на ЛиверпулЕхо.

Прочитав...само да игра во нападот!
Ако го стави во средина лошо ни се пише.....

Сега треба и Стариџ да е на клупа....Лалана е опоравен.
Има тежок избор.

Добро би било Стиви докај 75а па после Стариџ да влезе.
Кутињо докај 70а па Лалана да влезе.

Стерлинг за кој мислам дека одморот малку како да го улежа....така да тој со Ибе малку порано!

Прочитав...само да игра во нападот!
Ако го стави во средина лошо ни се пише.....

Сега треба и Стариџ да е на клупа....Лалана е опоравен.
Има тежок избор.

Добро би било Стиви докај 75а па после Стариџ да влезе.
Кутињо докај 70а па Лалана да влезе.

Стерлинг за кој мислам дека одморот малку како да го улежа....така да тој со Ибе малку порано!

Стариџ нема да биде на клупа, веројатно нема ни со Болтон...
Иначе, од формацијата што ја имаше пишано сабајлево, смени ги само Раза и Стиви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom