Australian Open 2015 I 19 Јануари - 1 Февруари I

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои АО 2015?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Trebase uste u 4 seta da dobie Ernests se napizdi koga propusti 4 mec topki [emoji3] [emoji3]
Па сеа ќе изгуби, многу урлаат овие од публика, фали еден сомнителен поен да се деси и ќе рикне скроз Летонецот. :D
Вамос Танаси, вамооос

Па сеа ќе изгуби, многу урлаат овие од публика, фали еден сомнителен поен да се деси и ќе рикне скроз Летонецот. :D
Вамос Танаси, вамооос
Posle autov mnogu blaga reakcija od Ernests,nema sila vekje Thannasi iscrpen e

Posle autov mnogu blaga reakcija od Ernests,nema sila vekje Thannasi iscrpen e
Верувај ми коа ти викам, го знам Гулбис како дише. :)

Огоромен успех за младиот Кокинакис, пласман во второто коло на домашниот слем. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Има пристојни шанси и во второто коло затоа што игра против Грот кој освен сервис нема ништо друго.

@Red John стај ја во важни темата бе, кој ќе скрола надоле на секое идење во подфорумов. xD

ете го и киргиос славеше 3-2 драматичен сет.. австралијаните се покажаја 1 коло ќе видиме дали ќе направи изненадување со карлович (y)(y)

Go izigrav Hernych dedoto protiv Giraldo :shook:

Aj pobara medical,mozda ke se spasam.

Azarenka odlicna.
Јас ја играв +. 1,70 имаше за кец, се мислев се мислев, ама викам овој Жиралдо повеќе игра на земја, па ај + за секој случај. Која бламажа лелее. Дај нека предава упм.

Јас ја играв +. 1,70 имаше за кец, се мислев се мислев, ама викам овој Жиралдо повеќе игра на земја, па ај + за секој случај. Која бламажа лелее. Дај нека предава упм.
Se mislese 10 minuti dali da predade(natazen nesto:(),a sega se razigra.:bance:

Koj saka da si umre mlad,pusta Rola-Mannarino i krajot mu se blizi.Kako nekoi picki i dvajcata,kako igraat covece....:boksix::boksix::facepalm:

Fognini se zaebava dosta,moze metla na ovaj zemjasov da mu udri vo bilo koj moment.

Милина е да го гледа човек Нишикори. Одличен е и Нико али Јапонецот е подобар и ќе оди понатака најверојатно.

И Вавринка е милина за гледање ко ќе му е денот, како само лупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom