СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ин минтајм Хрватите победи 19 гола разлика против истиот Иран што нас не мачеше до последна минута

Шеициве ги клецнаа и Словенците. Ако фрлат некое кило нафта на судииве ништо чудно и Шпанија да ја добијат. Според моменталнава табела со Словенија ќе се надигруваме.

Дајте стрим за Австрија-Тунис..
да се крстиме Тунижаните да победат.

Многу газиме ,само што не треба на 5 разлика да се опуштаме како со Тунис и денес со Босна зашто Хрватска може страшно да не казни .

Иам предчуство дека нерешено ќе заврши Австрија - Тунис ама ај баш да видиме.

Ццц цело време мислам оти играме следна со Австрија. Порано ќе беше така според мене, ама ајде одиме на изненадување во среда. :D

Не ми е јасно како Катар ги победи Словенците, ги глеав со Бразил коа играа ништо не беа посебно. Се мислам дека Словенците се подобри. Сеа вака може и ние да тактизираме. Незнам иако се домаќини се мислам дека подобро е да играме со Катар. Какви се Словенците на првенствово, не сум ги гледал, повеќето им се од Цеље ?

Дајте стрим за Австрија-Тунис..
да се крстиме Тунижаните да победат.
Мех, ако бараме математики ја прееска пишав дека можеби и најдобро би ни било 3ти во групава да завршиме него ли втори..

Да не гледаме тоа..дај матер да им ебеме на и Хрвативе и на Австријците и да не му ја мисли ме многу на другиве

Прибак по незнам кој пат покажа дека има муда!! :cuc::cuc:

Моментот беше Столе кон публиката :D , Касно ама му текна на Ивица да го седне на клупа Кире, кога не му оди не му оди, затоа изиграа другите за него идеме понатака!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom