Македонија - Босна и Херцеговина 19.01. (25-22)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот Македонија - Босна и Херцеговина?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки, не е до Кире или Вугринец, ни до прва ни до втора постава и завчера и денес се виде дека сеуште немаме менталитет да го сомелеме противникот. Баш кога треба да го отвориш скроз и да го победиш мечот уште у 25 минута, ние се кочиме ко мрежа на ВИП (затоа е спонзор). Ни фали фајнл тач, со други зборови. :)

Тоа да ама и неможеш да очекуваш 60 минути дека ќе играат на ниво, една Шпанија светски шампион едвај излезе на крај со Бразил и тоа еден куп грешки направија Бразил на крајот.

Уште се темпира формата, битно е само да не се тресеме до последни секунди..

Ако одбраната ни е камен што да кажеме за нападот, мизерија

А зошто не ги стави немакедонскиве македонци во игра ?

Шо знам можда ја не се разбирам од ракомет ама дефинитивно не може голем зијан да биде а ?

Тоа се тие мотивациски говори на Номче „Да изгинете петмината маму да ебам“. :zver:
Мене ме нервира со овие говори..сељачиште.ако некој заебе работа "ДОБРО БЕ ДЕБИЛ ШО ИДЕШ ШО НЕ МИ ПОДАДЕ?"

А он кога ќе згреши шшш никој ништо да не каже :D

Детски муаебети у маало фудбал кога се игра.

Дај бе нека го седне на клупа малце Лазаров. Не му иде утакмицава. Нека го стави Вугринец

Izborniku smeni nesto vo napad.
Izvadi go Kire,neka se priberi malku.
Izguben e.
Alooo,kuzis:ban:
А да речеш Ај можда нашиве немаат идеја без Кире..а нема врска кога и без него знаат да играат..

Ќе ја тепаме оваа, ама сепак тренеров некако чудни одлуки прави..

Сунѓер уште една да не си отворил тема ебате тролот,за лајкови само ,ни разбира ракомет ни бутур. теми ми отвора,мрш таму
proxy.php

Лееееј до толку не можеме очајноста на Босанциве да ја искористиме :tapp::tapp:

Ја пошто во животов се водам со логиката "кај и да е ќе тргне" И секогаш кога е тргнато сметам дека "кај и да е ќе се сврти на лошо"..можам да очекувам некоја НЕВЕРОЈАТНА партија од Борко или Диви во скоро време..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom