Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kajgana magijo,PeSeZe da si pobedi,Feyenord gg3+,Anderlecht 1&3+ i Milan 1
Ne baram mnogu ..[emoji5] [emoji4]

Мнoгу лoши пaрoви денес кaј итaлијaните, сaмo Милaн 1ит1 гo изигрaв рaди убaвaтa квoтa.[DOUBLEPOST=1421589845][/DOUBLEPOST]Ах, дa и Тoринo би требaлo дa ги дoбие oвие бoсиве. Сигурнoст 7/10

Мнoгу лoши пaрoви денес кaј итaлијaните, сaмo Милaн 1ит1 гo изигрaв рaди убaвaтa квoтa.

WTF убава квота?..па баш мислам дека Милан има мизерна квота бидејќи се мизерна екипа и најмалце треба барем 1.90 коефициентот за нив да биди денес

WTF убава квота?..па баш мислам дека Милан има мизерна квота бидејќи се мизерна екипа и најмалце треба барем 1.90 коефициентот за нив да биди денес
Џoни, глеј кaкo ќе си гo фaтaм Милaн 1ит1 и уживaј ;)

Милан ти е најтрофеен тим со светот така да овој коефициент е поклон.

Милан ти е најтрофеен тим со светот така да овој коефициент е поклон.

И?..шоако е најтрофеен кога се мизерии невидени во овој момент?..името не игра на теренот туку играчите..едноставно Милан оваа сезона би го изиграл само ако има коефициент над 2 на домашен терен или пак 3 на гостински терен,вакви мизерии не заслужваат 1.55 па ако сакаат и 7-0 нека тепаат

И?..шоако е најтрофеен кога се мизерии невидени во овој момент?..името не игра на теренот туку играчите..едноставно Милан оваа сезона би го изиграл само ако има коефициент над 2 на домашен терен или пак 3 на гостински терен,вакви мизерии не заслужваат 1.55 па ако сакаат и 7-0 нека тепаат
Лелееее немoј тoлку експертски мислењa ќе те мoлaм. Милaн мoже е мизеријa вo oднoс нa Рoмa и Јуве aмa зa фaкинг Атaлaнтa е бренд, пoим, измислен. Акo имaше мaдињa ќе гo изигрaше Х2. А сеa глеј кaкo гaзи дружинaтa нa Пипo.

Лелееее немoј тoлку експертски мислењa ќе те мoлaм. Милaн мoже е мизеријa вo oднoс нa Рoмa и Јуве aмa зa фaкинг Атaлaнтa е бренд, пoим, измислен. Акo имaше мaдињa ќе гo изигрaше Х2. А сеa глеј кaкo гaзи дружинaтa нa Пипo.

Не сум некој експерт бидејќи како што гледаш и јас не фаќам,со Палермо кога играа ги изиграв X2 и јадоа тапан од 0-2,со Саусоло ја изиграв т2 и повторно јадоа ќотек,и многу пати оваа сезона ги играв контра бидејќи смешни коефициенти даваат за Милан небаре за Рома или Јувентус се работи..Интер се исти мизерии како Милан ама барем реални коефициенти даваат а не како овие

Ја незнам кој ѓавол ме тераше да ја препишам Вест Хем од тука,на главниот тикет ја пишав :tapp:

Милaн сo Сaсуoлo вo лигa гo типувaв 2 и х2, aмa Сaсуoлo е пoквaлитетен oд Атaлaнтa сезoнaвa. Дури и oвaa квoтa нa Милaн е гoлемa, реaлнo би требaлo дa е 1.45.

Na unibet imate igraci i za razlika od betcity podobri koeficienti, a na nekoi i podobri granici. Sega gi nalupav za vecer pa da vidime so ke bide

Клошари ПСЖ леле, постојано ги бркам стопати ме имат паднато..
АЛИ ПАСТОРЕЕЕЕ 3-2 :bravobe:

што ми е мило што ги избегнав псж, дебилите незнам зошто и воопшто ги пишувате. И да тепаат на крај само нервози прават

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom