Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сака некој "дојава" и воедно да откријам дали е вистинска т.е. дали и него ќе му ја даде истата утакмица ко мене нека ми се јави во порака
download.jpg

Статива гетафе од 1 метро пред гол :cautious:
Па не е Џони Вајсмилер да му ги дава коа ќе посака. :LOL::LOL:
Се шалам Џони, не се лути. :)

Ајде да кинеме нерви сеа со ПеСеЖе. :D

Ривер Андора ко за посигурно ја изиграв во бетсити да не губат со повеќе од 10.5, али трета четвртина патетика беа, сега уште помизерија...кај се истрчувам се на некои мизерни утакмици ццц

ПСЖ 2-1, конечно работите на свое место
1 и 3+ ми се..[DOUBLEPOST=1421588425][/DOUBLEPOST]
Гaздaтa нa ПСЖ и гaздaтa нa Евијaн се дoбри пријaтели, oнaкa чистo инфoрмaтивнo.
И јас мислев за 2 во 1 ама штом ја свртија до полувреме изгледа нема да биди 1 во 2 :D

Што е со Бенфика зошто коефциентот им се качил толку?
Маритимо е многу јака домашна екипа,не знам дали ги пратиш.
Гол разлика имаат 15-4.
Ако ти значи нешто :D

ПСЖ...човече тоа голманот на Евијан,абе 4 стопроцентни шанси фати,со нога со рака со глава,па и голот што го прими од корнер пак ја фати и влезе некако во гол.
Мамата еј!

Бердих пласман во финале@13
Не би требало да падне против Гулбис/Колшрајбер до 1/4 финале, а таму со Надал/Росол ( :icon_lol: )се е можно. Го има добивано Федерер на Грен Слем, баш и не проверив со Мареј како стои во меѓусебните, за коефициентот ќе го пробам на 200-300.
Едно финале памтам дека има и тоа на Вимблдон пред 3-4 години кога ги доби Федерер и Ѓокович за во финале да загуби од Надал.

Нишикори пласман во финале@9
Од оваа страна убеден сум дека Ѓоковиќ ќе биде финалистот, единствен кој може да го добие за мене е Нишикори. Ќе пробам и вака.

На која онлајн кладилница ги има играчиве од ракометот да се играат? На бет 365 ставив пари пак ми докурчи да трчам на секое до кладилница ама гледам таму нема играчи ниту пак тотали на тимови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom