Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.764
- Поени од реакции
- 52.741
Се врaти Стaриџ нa тренинг, пa им текнa декa требa гoлoви дa дaвaaт.Борини и Ламберт на иста утакмица стрелци![]()
Се врaти Стaриџ нa тренинг, пa им текнa декa требa гoлoви дa дaвaaт.Борини и Ламберт на иста утакмица стрелци![]()
И како што вика коментаторот:А што има толку wow у одбранава?
Еве ти од подобар агол
Секој голман кој брани во топ тимовите треба ова да го одбрани, ако не тогаш е грешка на голманот.
Rory Smith @RorySmithTimes · 1h 1 hour ago
Number of David De Gea saves that all PL keepers would make but will be described as "extraordinary" because it's him: two.
Не промаши, Хил ја чепна топката.Фалкао сине што промаши
Најобична одбрана пак ќе кажам, во топ тимовите од секој голман се очекува тоа да го фати. Имаше Де Геа сезонава даааааалеку подобри одбрани од оваа.[DOUBLEPOST=1421514166][/DOUBLEPOST]И како што вика коментаторот:
- That's an outstanding save ...
Глупоста на Рори Смит подоле нема да ја коментирам.
Не промаши, Хил ја чепна топката.
Иначе, на прв поглед ми се виде дека стварно промаши чист гол.
Аха сигурно, утре ние им ја пуштаме на Сити нема кај да бегаат ЧелзиЌе се шетаат Челзи.
No Lovren, no party...3 away clean sheets in a row (First time since 08/09)![]()
Од кога почна ти за Арсенал да навиваш бе ?добро коло, само уште тотенхем и манчестер да изгубеа
Од коа ти почна за ManU.Од кога почна ти за Арсенал да навиваш бе ?![]()
Немаше да биде интересно, добро што победија двата клуба.добро коло, само уште тотенхем и манчестер да изгубеа
не ме знаеш, јас за многу тимови навивамОд кога почна ти за Арсенал да навиваш бе ?![]()