Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
шилович како шило ќе не дупни денес над 3.5 уште ни гол нема дадено, а незнам ни дали влегол во игра[DOUBLEPOST=1421506719][/DOUBLEPOST]
затоа играј на интернет и пуштај си одма, нема врска дека го читаат има други што гледаат бетсити не е само во Македонија башка што имаат онлајн кладење секоја грешка одма јака уплата и квотата оди доле..
Абе брат јас играв меѓу првите тука на интернет, поточно пред недела и пол извадив последно пари од таму али шубе ми е. илјада и кусуро евра е казна ако те фатат дека играш онлајн, инаку поуба работа од онлајн амин, 3-4 страни различни си крепев, пинакл за сингл, маратон бет за тикети, а одлични се и за сингл, бет365 ако нема на овие две нешто што сакам да изиграм, унибет исто. Единствено боли кога ти земаат провизија, али не повеќе од 10% данок тука :)

Alal vera druze,6/9 pogodiv a ti 5 dobitni si odbral.Otsega ja pisuvam,ti kazi koj da gi odbiram.:icon_mrgr:

Za denes Karlovarsko-Pribram 160.5+,Belogorie 3:0,olstzyn +18.5 odbojka,MZT,Union Olimpija,Bayreuth kosarka,Makedonija 29.5+,Katar 31.5+ rakomet,Middlesboroigh tim 1 2+,Norwich tim 1 2+,Tranmere gg,Inter da osvoi poluvreme i Soton gol..betcity[DOUBLEPOST=1421506205][/DOUBLEPOST]
Bombac i vcera minus vleze mislam.
Знам а во око ми запна во кладилница непланирав од таа утакмица никој да играм си реков лош ден има имано башка одлична сезона во Сегед мислев дека и ке е утакмица со многу голој али Гајич ги поеба на суво во дилема бев и изглеа погрешно одбрав јебига

ПЕдер нехумано е ова ...све ми е контра ...алал да ми е.... а нА БРнмаут гол им поништија ...мама им

Не. Не може прв сервис да погоди, не може ни размена да добие против старецов. Не му се игра денес очигледно е, да му ебам крвта.
не е ни до тебе.........срање тотално челенџеров, кој му го проектирал игралиштето да му оди сонцето в очи на играчот изгледа некој агроном ќе да е :facepalm:

Каков цар сум јас, Оуахаб освојува титула после 8 и пол години, и тоа на 30 години. Во втор сет едвај стоеше на терен, ама Марти беше неспособен и не знаеше да го искористи тоа.
П.с. Тај брејк последен пат добил мојот играч пред 7 години, во дамнешни времиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom