Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
не не , изгледа ништо не мислам :) за ракомет ми треба..........
не влегов во моцарт да видам на тамошниот додаток, вчера проверив 5 пати на интернет немаше играчи.

Јунајтед ми мириса денес дека ќе ги откорни QPR или можеби е само навивачка еуфорија :unsure:

@Stefan-kobe што бива ова тенисот ќе биде ли, бидејќи 5-0 губи нашиов :facepalm:
Не. Не може прв сервис да погоди, не може ни размена да добие против старецов. Не му се игра денес очигледно е, да му ебам крвта.

Да ти ебам глуп се мислев мегу Гајич и Бомбач и вториов го изиграв многу ми се гледаа на Гајич пак уште на полувреме ја помина границава која машина

Фала за тенисите, одбрав пет од твојава понуда и ми го извади вчера денот.Маме им ебам на тоа турците, европска кошарка никад више на ливче
Alal vera druze,6/9 pogodiv a ti 5 dobitni si odbral.Otsega ja pisuvam,ti kazi koj da gi odbiram.:icon_mrgr:

Za denes Karlovarsko-Pribram 160.5+,Belogorie 3:0,olstzyn +18.5 odbojka,MZT,Union Olimpija,Bayreuth kosarka,Makedonija 29.5+,Katar 31.5+ rakomet,Middlesboroigh tim 1 2+,Norwich tim 1 2+,Tranmere gg,Inter da osvoi poluvreme i Soton gol..betcity[DOUBLEPOST=1421506205][/DOUBLEPOST]
Да ти ебам глуп се мислев мегу Гајич и Бомбач и вториов го изиграв многу ми се гледаа на Гајич пак уште на полувреме ја помина границава која машина
Bombac i vcera minus vleze mislam.

Не. Не може прв сервис да погоди, не може ни размена да добие против старецов. Не му се игра денес очигледно е, да му ебам крвта.
Нека ја предаде да му ебам ако не му се игра.

Хавиер Марти- Ламин Оуахаб 1 1.45

Дуел на 788 и 586 тенисер на планетата. Е сега, Марти не е за на ова место сигурно. Ваков му е ранкот ради повредите, значи дечкото ич нема среќа... Беше едно време и 115 место ако не се лажам и беше во добар налет, но како што реков повредите го спречија да влезе во топ 100 и да прави поголеми резултати. Преполн е со талент, фантастичен тенисер, типична шпанска школа, земјаш. Овој Марконаецот оваа година ќе полни 31, спор е, со лењави движења, но игра паметен тенис, мора да се напомене тоа. На турниров Марти оствари 4 победи и тоа сите во два сета: Рубен Рамирез Хидалго 7-5 6-2, Федерико Силва 6-0 6-3, Максиме Техеира 6-0 6-1 и вчера против Ласло Џере со 6-1 6-3. На сите 4 меча ги задржа противниците на под 45% освоени поени на втор сервис што е фантастичен резултат и апсолутно притискање на противничкиот сервис и правење доста брејкови. Како што реков Оуахаб е спор и малце буцкаст, а и сервисот му е просечен. Марти е неверојатен техничар и очекувам константно да го притиска во поените и да ја круниса одличната недела со титула.
Добра анализа (y)

:D

Гајич машина на полувреме испадна пак плус :D

Преку кур ми се кладилнициве со нивните намалувања на коеф. во однос на билтен
одам во бет сити и изгрувам 2 тикети
првиот
сантос 3.5 + 1.55 паднал коеф 2.15 е во билтен
манасков 3.5 + 1.95
чупиќ 5.5 + 1.77 (во билтен 1.95)
ми намалија копилињата можна добивка на 1000 уплата од 8170 според билтен (без данок) на 5340 :boksix::boksix::boksix::boksix: се женско да му ебам
Друг тикет
Порто1.16 билтен 1.13 на тикет
Макаби 1.13 исто на тикет намалена и таа
шиловиќ од 2.45 на 2.3
Има ли во некоја друга да се играат играчи освен овие мизерните бет сити или само тие нудат?[DOUBLEPOST=1421499445][/DOUBLEPOST]@Tomasino Друже отсега по пораки праќај ова типовите, овие гарант тебе те читаат и намалуваат :D

затоа играј на интернет и пуштај си одма, нема врска дека го читаат има други што гледаат бетсити не е само во Македонија башка што имаат онлајн кладење секоја грешка одма јака уплата и квотата оди доле..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom