Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
ostaj ti Avstrija, ne ja potcenuvaj Bosna...Денес ракометите Словенија и Австрија некако најсигурни ми се. Заедно 2.25 квота имаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ostaj ti Avstrija, ne ja potcenuvaj Bosna...Денес ракометите Словенија и Австрија некако најсигурни ми се. Заедно 2.25 квота имаат.
@Tomasino
Manaskov 3.5 +
Raul Santos 3.5 +
Cupic 5.5 +
ovie na 900 ki odat za denes (edinstveno manaskov me plasi da ne go rotira malku i ovaj raul santos ne sum go gledal kako igra)
Австрија е поквалитетна репрезентација од Босна, имаат одличен тренер, многу голема дисциплина, неколку одлични играчи.ostaj ti Avstrija, ne ja potcenuvaj Bosna...
i jas mislam deka ke tepa i deka e pokvalitetna Avstrija, ama da kazes deka e najsigurna ne.. Slovenija e posigurna od Avstrija...Австрија е поквалитетна репрезентација од Босна, имаат одличен тренер, многу голема дисциплина, неколку одлични играчи.
Од друга страна Босна има неколку добри играчи, голманите се за никаде, и двете немаат некое големоо искуство на вакви натпреварувања. Се на се мислам дека Австрија тепа денес.
i jas mislam deka ke tepa i deka e pokvalitetna Avstrija, ama da kazes deka e najsigurna ne.. Slovenija e posigurna od Avstrija...
Фала за тенисите, одбрав пет од твојава понуда и ми го извади вчера денот.Маме им ебам на тоа турците, европска кошарка никад више на ливчеGolden State bez Igoudala,sto znaci Durant ima dobri sansi za +.Isto taka,Okhaloma 1 mi odi na pamet.
Nisto cudno Mo Williams da prefrli 18.5+,vcera 52 komada imase.
Milsap odmoren e,16.5+ ima..hm hm
Nashville-Washington -5.5..Dve strasno dobri odbranbeni ekipi,mislam deka sansite za over se minimalni.
Od tenisite :
Bedene,Copil,Broady,Bachinger,Edmund,Martic,Allertova,Radwanska 2:0,Niculescu/Diatchenko
ако мислиш на кошарка https://www.mozzartbet.com/#55-17012015[DOUBLEPOST=1421503121][/DOUBLEPOST]Моцарт има на вебсајтот шифри од играчи или мора в кладилница...........
2 i 2-3 gola ke ja probam 4.2 koefИнтер 2-2 3+ @7.00![]()
не не , изгледа ништо не мисламако мислиш на кошарка https://www.mozzartbet.com/#55-17012015
нема за ракомет играчи,барем прееска немаше кога видов јас.само кошаркане не , изгледа ништо не мисламза ракомет ми треба..........
rutenka crven dobi, mislam nema da igraПосигурна е Австрија види како вчера изгледаа поорганизирано за разлика од бледата игра на Босанците, а Белорусија - Словенија ќе биде тешка..
Белорусите на Шпанија дадоа 33 гола а тоа е добар показател. Доста шутери имаат ако се распуцаат Рутенка, Бабичев итн ќе прават проблеми.