Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Овака денес пробав
Бомбач 2,5+ 1,95
Агинагалде 3,5 + 1,70
како дубл 300 ден
Салиназ Муноз 5,5+ 1,85
Бугханми 4,5 - 1,90
како дубл 300 ден
и Сантос го додадов на сиве ја го фатив со 1,70 коеф сите 5 заедно на народен тикет за 50че

@Tomasino
Manaskov 3.5 +
Raul Santos 3.5 +
Cupic 5.5 +
ovie na 900 ki odat za denes (edinstveno manaskov me plasi da ne go rotira malku i ovaj raul santos ne sum go gledal kako igra)

Нема со кого да го ротира, ако мислиш на тој фудбалерот што го зедоа, тешко дека ќе изигра повеќе од 5 мин, освен ако направат голема разлика за брзо.

Какви фиксови имс фудбал колово. Јувентус, ПСЖ, Порто, Андерлехт, Реал, Атлетико...

Ќе одиме со некое системче, па аирлија нека е.

ostaj ti Avstrija, ne ja potcenuvaj Bosna...
Австрија е поквалитетна репрезентација од Босна, имаат одличен тренер, многу голема дисциплина, неколку одлични играчи.
Од друга страна Босна има неколку добри играчи, голманите се за никаде, и двете немаат некое големоо искуство на вакви натпреварувања. Се на се мислам дека Австрија тепа денес.

Австрија е поквалитетна репрезентација од Босна, имаат одличен тренер, многу голема дисциплина, неколку одлични играчи.
Од друга страна Босна има неколку добри играчи, голманите се за никаде, и двете немаат некое големоо искуство на вакви натпреварувања. Се на се мислам дека Австрија тепа денес.
i jas mislam deka ke tepa i deka e pokvalitetna Avstrija, ama da kazes deka e najsigurna ne.. Slovenija e posigurna od Avstrija...

i jas mislam deka ke tepa i deka e pokvalitetna Avstrija, ama da kazes deka e najsigurna ne.. Slovenija e posigurna od Avstrija...

Посигурна е Австрија види како вчера изгледаа поорганизирано за разлика од бледата игра на Босанците, а Белорусија - Словенија ќе биде тешка..
Белорусите на Шпанија дадоа 33 гола а тоа е добар показател. Доста шутери имаат ако се распуцаат Рутенка, Бабичев итн ќе прават проблеми.

Golden State bez Igoudala,sto znaci Durant ima dobri sansi za +.Isto taka,Okhaloma 1 mi odi na pamet.

Nisto cudno Mo Williams da prefrli 18.5+,vcera 52 komada imase.:cuc:

Milsap odmoren e,16.5+ ima..hm hm

Nashville-Washington -5.5..Dve strasno dobri odbranbeni ekipi,mislam deka sansite za over se minimalni.

Od tenisite :
Bedene,Copil,Broady,Bachinger,Edmund,Martic,Allertova,Radwanska 2:0,Niculescu/Diatchenko
Фала за тенисите, одбрав пет од твојава понуда и ми го извади вчера денот.Маме им ебам на тоа турците, европска кошарка никад више на ливче

Компарации во ракомет не се прават Босна на пример го елиминира на Исланд Полска ја елиминира Германија па вчера го прими немиен од Германците за да излезе онака како шо треба мора сите коцки да се полклопат ракометот е гаден спорт за типување

Инаку кој сака нека проба Транмере 2/1 еден пред мене и оптегна 200 евра

Моцарт има на вебсајтот шифри од играчи или мора в кладилница...........

не не , изгледа ништо не мислам :) за ракомет ми треба..........
нема за ракомет играчи,барем прееска немаше кога видов јас.само кошарка

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Посигурна е Австрија види како вчера изгледаа поорганизирано за разлика од бледата игра на Босанците, а Белорусија - Словенија ќе биде тешка..
Белорусите на Шпанија дадоа 33 гола а тоа е добар показател. Доста шутери имаат ако се распуцаат Рутенка, Бабичев итн ќе прават проблеми.
rutenka crven dobi, mislam nema da igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom