Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Види бре идиоти ќе ме зафркнат мамицата да им ја ебам сега најдоја последниве 5 минути голој да даваат ццц да му го ебам племето .. мораше 51 гол за да ме заебе само мамицата вгаз да им ебам.

@Greg Braden Изгледa си јa пoднaместијa oвие цигaниве, невoзмoжнo е дa губaт сo вaкoв сoстaв. И дa вo прaвo е Џoни, никaд веќе не игрaм нa црнци.
Ми го пикнаа денес, останува старото правило во четврток ден на кладилниците али јбг тоа е тоа. Во животов дали 10 пати сум фатил во четврток, а играм 15години мин спортска

Си ја играв Бразил да даде 23.5 + и нормално дава САМО 23 , а Шарич има 21 одбрана :mad:

И така еден убав сончев ден шведска си победи 2:0 и си влезе 1&Т1, а грегориус си ја одигра 2&Т2 и изгуби 15 евра

И така еден убав сончев ден шведска си победи 2:0 и си влезе 1&Т1, а грегориус си ја одигра 2&Т2 и изгуби 15 евра

Не сакам да се правам паметен или некаков си стручњак но погоре ти пишав дека сепак играат црнци против белци,нема логика да ставаш пари на ѓупска екипа,па нарочито против некоја од Скандинавските и Германските земји каде се екипи со мадиња и победнички менталитет

Ima u nasive da se igra deka ReJ madrid ke ide dalje? :) na bet365 e 7 koef mislam deka vredi na sitno da se proba, gi poludea dosea tesko atletiko da go iskrsi tempovo

Абе 2:1 нека тепаат ама само нека тепаат! Уште таа ја чекам 1 за 1000ка

Ќе тепаат бе,сабота против Гетафе ќе тепаат...да му ебам мамицата нивна

да не е Шарич овие Катар ќе пропаднат.. А и ништо посебно не изигра Катар, не се јаки како што тука ги правите...

Ајде бе Реал давајте гол победете да ви ебам све,Торес ојде и два гола му даде:facepalm:,се мислев дали да ја пишам т1 ама не очекував дека два гола ќе примат идиотите

Ајде бе Реал давајте гол победете да ви ебам све,Торес ојде и два гола му даде:facepalm:,се мислев дали да ја пишам т1 ама не очекував дека два гола ќе примат идиотите
Тури им пепел....тури попојќе, нека имат...трагедија :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom