Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај де, сите викате од партијата пари сме добиле, а никаков доказ немате..Дај покажете барем нешто со што би докажале, а не само ако се спомне нешто лошо за Комити одма сите напаѓате како да се совршенство на светов (а далеку сте од тоа). :)

Е ај де, сите викате од партијата пари сме добиле, а никаков доказ немате..Дај покажете барем нешто со што би докажале, а не само ако се спомне нешто лошо за Комити одма сите напаѓате како да се совршенство на светов (а далеку сте од тоа). :)

I ti udarars kaj so nemoze da se dokaze ona sto go kauzvas, Bidi si iskren kazi si 1500 evra vi se dadeni od Bakracot :) Se znaeme mala e MKD :)

Ostaj Komiti sea muabetot e dali vi dal nekoj pari za proslava. Site ja ispofalivme proslavata dobivte podrska za napravenoto ama bar bidete iskreni :)

Објективно ? Комити се мизерија. Ама зар има некој достоен да ги коментира Комити? Како беше она види прво во својот двор па коментирај.
ФА им пукна инатот не знаат кај тераат, едни со други против партијата.
ЦПБ исто поделени на 10 фронта, да направат графит или производ да извадат за да видиме дека постојат.
Кумани стандардно издание ко минатите години со послаба бројка.
Чкембари многу анонимни, ваљда ќе рипнат сега со новиот спонзор.
Рибари си лапнаа пари од партија си прославија ги нема.
Паткари исто.
Ајдуци ги нема никаде.
Лозари живуркаат со некое издание, ништо посебно.

И која група има право да ги коментира Комити? Скоро 30 години постоење, милион репресии и закани, апсења, затворски и парични казни, најголем број на странски гостувања и да не набројувам, што за некој групи е сон.

Смешни сте хахаха. Нити сме зеле пари од партија, нити пак во иднина ќе се земит. Прославата сами ја направивме, со помош на постарите членови, а вие колку сакате мислете си дека партија ни напраи прослава нас :)

Го напнавте веќе што вас ве заболе од κај зеле паρи нивна ρабота сеκаκо не се неκоја гρупа ρибаρи па да имаат собρано нивни паρи вие демеκ малце зимате од самс или ќе ρечите деκа ич не ви дава?само плуκате во дρуги двоρој а κρитиκа не пρимате, и тие баρем напρавиа спеκтаκулаρна пρослава а од вас нема ни неκоја посебна κоρеогρафија ни паκ маρκетинг ,а буџет има длабоκ неκој туκа добρо пρофитиρа κаκо што е случај од сеκогаш

I ti udarars kaj so nemoze da se dokaze ona sto go kauzvas, Bidi si iskren kazi si 1500 evra vi se dadeni od Bakracot :) Se znaeme mala e MKD :)

Ostaj Komiti sea muabetot e dali vi dal nekoj pari za proslava. Site ja ispofalivme proslavata dobivte podrska za napravenoto ama bar bidete iskreni :)
Добро бе другар немат шо тука да се лажиме. Тие пари се збираа 10 состаноци, секој колку можеше помогна. Ние 2месеци се спремавме за прославава, секој се ангажираше, ама никакви пари од партија не добивме.
Ама изгледа на некој го боли (читај: некој изгубен Комита) што цело внимание кон нас беше свртено, а вие цела сезона сте за никаде. Не викам дека ние сме многу поарни, ама на домашен терен секоја утакмица бевме присутни (жал ми е што не можам да ти потврдам со слики и видео материјали - се надевам ќе се среди овој проблем), за разлика од некои други групи. И немој да се правдаш како утакмиците ви ги местеле во работно време, голема репресија кон вас и сл. Зошто има групи со поголеми проблеми од вашите и пак се во најдобрите. А вие некогаш бевте, а сега сте ништо со оглед на тоа што се декларирате како најаки во Македонија. Можеби сте најаки во Македонија, ама надвор сте непознати.
Ај сега ти признај дека ти е криво што Рибари ( за вас никој и ништо) имаја многу јака прослава. :)

Која јака прослава, тоа со бакљите копирање на идејата на Торцида, правата прослава треба да биде на утакмица, а вие во сала не бевте ништо посебно. На фудбалската мапа ве нема, чат пат ќе се соберете на ракомет и ти викаш дека на некој му било криво. Па прославата на ЛФ што е подгрупа, а не група, беше далеку подобра од вашата. Браво за трудот и се тоа, ама далеку сте од сериозна навивачка група

Добро бе другар немат шо тука да се лажиме. Тие пари се збираа 10 состаноци, секој колку можеше помогна. Ние 2месеци се спремавме за прославава, секој се ангажираше, ама никакви пари од партија не добивме.
Ама изгледа на некој го боли (читај: некој изгубен Комита) што цело внимание кон нас беше свртено, а вие цела сезона сте за никаде. Не викам дека ние сме многу поарни, ама на домашен терен секоја утакмица бевме присутни (жал ми е што не можам да ти потврдам со слики и видео материјали - се надевам ќе се среди овој проблем), за разлика од некои други групи. И немој да се правдаш како утакмиците ви ги местеле во работно време, голема репресија кон вас и сл. Зошто има групи со поголеми проблеми од вашите и пак се во најдобрите. А вие некогаш бевте, а сега сте ништо со оглед на тоа што се декларирате како најаки во Македонија. Можеби сте најаки во Македонија, ама надвор сте непознати.
Ај сега ти признај дека ти е криво што Рибари ( за вас никој и ништо) имаја многу јака прослава. :)
:bravobe:
:cuc: за пролсавата дечки. Можеби и една од подобрите на Балканов, ако не и пошироко.

Која јака прослава, тоа со бакљите копирање на идејата на Торцида, правата прослава треба да биде на утакмица, а вие во сала не бевте ништо посебно. На фудбалската мапа ве нема, чат пат ќе се соберете на ракомет и ти викаш дека на некој му било криво. Па прославата на ЛФ што е подгрупа, а не група, беше далеку подобра од вашата. Браво за трудот и се тоа, ама далеку сте од сериозна навивачка група
Идејата и реализацијата најблиска им е со прославата 100 години на ОФК Белград од страна на Плава Унија во врска со баклите

На која фудбалска мапа, добар си ти ? За кој клуб да навиваме? Не сме ние БББ па клуб да оформиме и да навиваме за него. А во врска со ЛФ, шо има врска подгрупа дека се кога цела група ја организираше прославата. Само Комити Маџари имаа своја кореографија и бакљада, а да не зборуваме за друго. Ево чим ги спомна ЛФ, што не ги спомна и Комити за 25години (ништо посебно за најаката група во Македонија). А то дека не нема на ракомет, уживај дека не нема ? (само немам слики да ти докажам како шо наведив погоре и по 100ти пат се надевам дека ќе се среди то).[DOUBLEPOST=1421170960][/DOUBLEPOST]
:bravobe:
:cuc: за пролсавата дечки. Можеби и една од подобрите на Балканов, ако не и пошироко.
Да да уживај ко ќе немаш шо да кажиш користи иронија, ама чувај си ја иронијата за некој од Охри Кежуалс. позз

Чудно како деновиве на форумов излегоа толку инсајдерски инфорѓации за Комити. Па 99% од комитите да ги прашате немаат информации од која населба е членството и кој работел на организација ама затоа вие се знаете. Тешки палачишта сте.

Реално ни едните ни другите не треба да се препукуваат пошто и овие и тие имаат пропусти... Непотребни расправии али добро тоа е нормално за у државава за групите...

Dobro si ja otvori dusata bitno, vidovme so i kako mislis sto e vo red :) Druga rabtoa nemoj da se sporeduvas so Komiti ziti se, ste bile pristuni ne ste bile ti rekov mi rece. Ne si ti svesen sto se slucuva vo Skopjevo kazuvas nesto sto si go slusnal pa ne si doslusnal, ili go gleas ali ne go dogledues. Vie ste jagninja vo bukvalna smisla zasto, ke vidis podole.

E sea, koga veke kazues sostanoci trt mrt kazi i deka Bakraco vi dal i ova info ne e moja izmislica tuku info od nekoj vas. Dali 1500 evra site bile iskoristeni dali ne ne e bitno toa. Ste sobirale mozebi ama nemoj da negiras deka i Bakracot vi dal i nemoj pak da mesas nekoi raboti. Pak ke ti kazam sekoj ve pofali no red e da se priznae nesto bez razlika koj vi dal pari. Nekogas dobro e da se pomogne od gradonacalnikot no znaeme so kakvi nameri go pravat seto toa, (da ve ukjutat, da ne smeete da beknete, normalno da si gi glasate), a ne so cel da se promovira i gradot na nekoj nacin da se digne svesta za sportot i navivanjeto.

Bidi mi pozdraven i fala na kritikite :)

Dobro si ja otvori dusata bitno, vidovme so i kako mislis sto e vo red :) Druga rabtoa nemoj da se sporeduvas so Komiti ziti se, ste bile pristuni ne ste bile ti rekov mi rece. Ne si ti svesen sto se slucuva vo Skopjevo kazuvas nesto sto si go slusnal pa ne si doslusnal, ili go gleas ali ne go dogledues. Vie ste jagninja vo bukvalna smisla zasto, ke vidis podole.

E sea, koga veke kazues sostanoci trt mrt kazi i deka Bakraco vi dal i ova info ne e moja izmislica tuku info od nekoj vas. Dali 1500 evra site bile iskoristeni dali ne ne e bitno toa. Ste sobirale mozebi ama nemoj da negiras deka i Bakracot vi dal i nemoj pak da mesas nekoi raboti. Pak ke ti kazam sekoj ve pofali no red e da se priznae nesto bez razlika koj vi dal pari. Nekogas dobro e da se pomogne od gradonacalnikot no znaeme so kakvi nameri go pravat seto toa, (da ve ukjutat, da ne smeete da beknete, normalno da si gi glasate), a ne so cel da se promovira i gradot na nekoj nacin da se digne svesta za sportot i navivanjeto.

Bidi mi pozdraven i fala na kritikite :)
Добро, ај пошо гледам дека си тераш по свое, немам намера да се расправам со тебе и то шо имав си кажав. Поздрав и до тебе :)

Kade be 2 meseci hahah, 2 nedeli DA, pa za 100 bakli i 50 rolni za 2 saati zavrsis rabota

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom