Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Tolku znaes , rasprasaj se malce ne zboram za toa vo oh. Ipak so gotvenjeto ke ti ide podobro ;)

Не ни реков дека е за таа случка, туку они си имаа 1 на 10 (кец на десетка) ситуација и ништо не направија, Ултраси што закажуваат тепачки, за сите ти се знаеш, па дури и професии им бираш омилен си ми жими се :icon_mrgr:
Да не се доселеше во Скопје, немаше да знаеме што има на скопскава сцена, фала му на господ што дојде да не просветлиш :popce:

Јас само да прашам кој го финансира новиов паб на ФА, од свој џеп така? :)

Не ни реков дека е за таа случка, туку они си имаа 1 на 10 (кец на десетка) ситуација и ништо не направија, Ултраси што закажуваат тепачки, за сите ти се знаеш, па дури и професии им бираш омилен си ми жими се :icon_mrgr:
Да не се доселеше во Скопје, немаше да знаеме што има на скопскава сцена, фала му на господ што дојде да не просветлиш :popce:

Cirkus medrano FA i Kumani se prvite vo mkd sto imaat dogovoreno tepacka 15 vs 15 vo Kumanovo pred natprevarot Kumanovo - MZT na toa brdoto. Fa ja dobivaat tucata , padnatite dole ne se cepkaat , na kraj pozdravuvanje i se toa cista 10 ka. Ne se site gomnojadci kako komiti pa da se falat za sekoja obicna sitnica ili da placat za sekoja represija. Pola Aerodrom e na uslovno i vo zatvor. Neznam kako si dozvoli nekoj provincijalec da znae povekje od tebe. Ili moze i ti si eden od tie od Ljurumleri pa kasno stigaat informaciite do tebe.
I Te molam ne me citiraj vekje , ne sum dolzen da ti gi citam glupostive.

@Интегрален Дечко ти имаш многу голем проблем... Како тоа не си навивач, а толку ’’многу’’ ги разбираш работите како стојат у Скопјево, а капак на тоа па уште доселеник си... Ти ќе кажуваш што и како е, а нема ние да гледаме каква е реалноста у било која населба у градов. Ако си толку паметен како што пишуваш стварно што уопште пишуваш, нели сите се под тебе и твоите постови просто зрачат со информации за тифо сценава од прва рука. Искулирај малце. :ајнапиво:

Тогаш зошто CPB не навиваат за ФК Работнички?

А да збориш дека кај Комити влегувале деца без карта, жени и старци кои до сега ни еден таков не сум видел во Јане, можеш само на празно да збориш дечко. Која група нема помлади членови? Пак ние и Чкембари имаме најмногу постари ликови на трибина.

Еве ти ја групата што е во топ 3 во државава, а за тебе веројатно и најдобра

9bXRlTg.jpg

Горе испоседнале, еднион резултати си проверува на мобилен, под нив 10 женски, на крајон пак девојчиња колку сакаш си се свртеле со грб муабет си прават, доле во втор ред си се гушнале двајцава како пред ТВ да се, лево коцка закачена девојчиња позади "ја бранат" и вие сте нашле да зборите какви биле и од каде биле луѓето што иделе на запад. Барем во нашиот сектор се навива секоја минута од натпреварот па макар биле и 100 души. Сите знаете да зборите за Комити а не сте погледнале каков циркуз се игра по вашите трибини. И немој жити мајка со муабетине не сум од ниту една навивачка група и не навивам за никого, ако не си Ултрас кој фактор си па да критикуваш тука, па уште Ултрасите на ФА и Кумани договориле тепачка [emoji14]os: седи бе таму, на 10 метра со камења се гаѓаа не се ни чепнаа :icon_lol:

И немам ништо против другите групи, генерално сите сме за никаде, кој како ќе сфати јбг, ама претерувате со величење на групи како Кумани, пред некое време Лозари, а вистината е дека и вакви катастрофални Комити и ФА во моментов се најдобрите групи во државава.
По ова што прочитав некако ми делуваш доста неинформиран и необразован.

Ajde uzivajte malce , ke se vratam za nekoe vreme da vidam do kaj ste so muabetite. Pozdrav

Не знаеш да одговориш, туку си тераш свои некои дискусии, ескперт за навивање си легендо за сите знаеш. Врати се жити мајка за некое време иначе ќе пропадне тифо сцената заради тебе :cuc:

По ова што прочитав некако ми делуваш доста неинформиран и необразован.

Си дозволи да каже некој што се регистрирал како "комшијаТи" :tapp: :icon_lol:

Што е битно името? Исто како што мешавте кој каде живее и навива за клубот кој го сака.

@ultras.87
Тебе ти е дозволено таква лоша чорапа да носиш ради лошата населба :kuracc:

@Интегрален
Баш како што ти викаш дека не сите се фалат, зошто си толку сигурен дека ФА и Кумани ја имале првата договорена тепачка ? :D

so se cudite cela drzava ni e puna so vakvi faci "seznalici". pa uste legendata si nabrojuva grupa po grupa i kazuva sto cini sto ne cini, ccccc. pisuvaj kolku sakas po netov skapan kur me zabole ako sakas kniga izdadi, ali pazi sto pisuvas. sto ima ti da pisuvas za nekoi desavki, koa direktni ucesnici kutat. da sakale tie da se pise javno, oni ke si pisele. uste glumis ohriganec, nedajboze da ispadne deka si od kaj nas, ke kazes kolku e visoko od tribina do parhet u novata sala.

Објективно ? Комити се мизерија. Ама зар има некој достоен да ги коментира Комити? Како беше она види прво во својот двор па коментирај.
ФА им пукна инатот не знаат кај тераат, едни со други против партијата.
ЦПБ исто поделени на 10 фронта, да направат графит или производ да извадат за да видиме дека постојат.
Кумани стандардно издание ко минатите години со послаба бројка.
Чкембари многу анонимни, ваљда ќе рипнат сега со новиот спонзор.
Рибари си лапнаа пари од партија си прославија ги нема.
Паткари исто.
Ајдуци ги нема никаде.
Лозари живуркаат со некое издание, ништо посебно.

И која група има право да ги коментира Комити? Скоро 30 години постоење, милион репресии и закани, апсења, затворски и парични казни, најголем број на странски гостувања и да не набројувам, што за некој групи е сон.
Од каде ваква информација ? :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom