Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо се клештиш ко дегенерик, ако стаам пари на бет365 нема да се мрднам од компјутер и ќе играм во живо се и свашта. Вака ќе уплатам преку ден у нашиве и не се замарам после, не можам да губам време.

Шо се клештиш ко дегенерик, ако стаам пари на бет365 нема да се мрднам од компјутер и ќе играм во живо се и свашта. Вака ќе уплатам преку ден у нашиве и не се замарам после, не можам да губам време.
Рече дететo штo кисне нa фoрумoв пo кoјзнaе кoлку сaaти..

Не знам зошто се објаснувам со простаци. Ја му кажувам културно дека нема да има никаков криминал ако игра на нет, тој ми оди во сосем друга крајност. На крај краева што сакаш прави твој избор е. Ја ти кажав зошто не играм на нет, а споредбата со форумот ти вриштеше. Тоа што седам на ФБ и форум истовремено по 2-3 саати во денот нема апсолутно никаква врска со кладењето на нет, каде еден промашен бет влече друг итн итн.

Инаку, за муабетот дека македонската влада може да реагира кај он лајн кладилниците за да не примаат играчи од Македонија, тоа е глупост на квадрат. До сега тоа им има успеано само на САД, но тие имаат средства и начини да се заканат. На САД им успеа да ја турнат банкаrската тајна на Швајцарија, практично да им го урнат уставот. Овие мочковците од нашата влада немаат моќ ноќе да прошетаат по Чаир, па ќе издејствувале забрани. :icon_lol:

Последно уредено:
Навистина имаш проблем со самоконтролата, јасно ми стана. Инаку, ако имаш некое другарче што работи во банка или е на економски прашај го дали трансакциите од скрил кои се со гемблинг опција имаат посебен код.

Инаку, за муабетот дека македонската влада може да реагира кај он лајн кладилниците за да не примаат играчи од Македонија, тоа е глупост на квадрат. До сега тоа им има успеано само на САД, но тие имаат средства и начини да се заканат. На САД им успеа да ја турнат банкаската тајна на Швајцарија, практично да им го урнат уставот. Овие мочковците од нашата влада немаат моќ ноќе да прошетаат по Чаир, па ќе издејствувале забрани. :icon_lol:
Шо ти е, смеј стави 10 евра на бет365 ќе видиш како Грујо ќе издејствува да те откријат. :ROFLMAO: Директ ќе прати екипа да го хакнат Скрил и ќе ти дојдат на врата од УЈП. :angel:

Дечки има друга тема за онлајн обложувањето, али ај и јас да прашам нешто кога веќе почнавте тука, и јас се имам кладено на бет365 ама дирекно од картичка парите и за повлекување исто од бет365 на картичка, прашање ми е што е всушност скрилл?
од картичка парите ги ставаш на скрилл па од таму може да правиш што сакаш дали да се коцкаш, купуваш од интернет било што, после ако сакаш да извадиш пари од пример бет365 ги праќаш парите на скрилл па после на картичка или уствари скрилл е твојата сметка, па ако ги пуштиш на скрил дирекно ти одат и на картичката.

Навистина имаш проблем со самоконтролата, јасно ми стана. Инаку, ако имаш некое другарче што работи во банка или е на економски прашај го дали трансакциите од скрил кои се со гемблинг опција имаат посебен код.
Немаат никаков посебен код. Не знам од каде ти е ова.

Abe ne znam sho tolku go tupite so ova online , kako mozi be Harvey S da te kaznat, koj go kaznale pa tebe da te kaznat, ne znam zosto tolku mn panicis i bukvalno navleguvas vo rabotive, znaci bukvalno muabetive gi teras do otisoci na prstite,do kodovi, do ujp, do vozduhot sho si go disel duri si izvaval pari, do kamerite vo bankata i tn .... Zemi napraj si akaunt i igraj si nemaj gajle. Eden kup igrame na bet365 i povlekuvame pari pa na nieden ne mu pisale kazna , barem jas nemam slusnato. Pustigo mozokot i odmarajsi, nisto nemozat da ti naprat.

Вака сите зборуваат казни мазни и ми ствараат фобии,затоа досега немам онлајн акаунт.

Daj kazete nekoja za denes do kaj 3,4 koff , da pustimi kolku za sledejne.
- vcera deka stanav vo 5:10 porucek i cela ozbilna ponuda ja preskoknav pisav edno so 50 kolku da ne e bez ic i vleze 960 denari, i to bez nikakvi analizi bez nikakvi statistiki, izlegov stegnav 2 fudbali i 3 kosarki 2 (- -) edna + i site izlegoja :D :pos:

Daj kazete nekoja za denes do kaj 3,4 koff , da pustimi kolku za sledejne.
- vcera deka stanav vo 5:10 porucek i cela ozbilna ponuda ja preskoknav pisav edno so 50 kolku da ne e bez ic i vleze 960 denari, i to bez nikakvi analizi bez nikakvi statistiki, izlegov stegnav 2 fudbali i 3 kosarki 2 (- -) edna + i site izlegoja :D :pos:
Милан 1 и Т1, Еспаљол 1Х, Ст.Етиен 1Х. Ете ти 3-4 квота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom