Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Olten 5.5+
Brest 5.5+
Epinal 5.5+
Chamonix 5.5+
Sonderyske 5.5+
Nantere -8.5 H1
Atlanta -5.5 H2(PP)
NY Rengers 5.5+
koef 45+ uplata 120den

Поголема шанса има да те удри метеор отколку да бидеш казнет за он лајн обложување во Македонија.
З.Стaвревски like this.
Сo смешнa бaнкa зa клaдење oд 100тинa еврa дa не чепкaм мечкa у пичкa.

З.Стaвревски like this.
Сo смешнa бaнкa зa клaдење oд 100тинa еврa дa не чепкaм мечкa и пичкa.

Таа смешна или не смешна банка ќе ја поебеш овде порано или покасно, заради никаквите услови за игра (читај данок). Јас оставив околу 15 000 евра на нет и планирам да продолжам да се кладам. Баш ме интересира што можат да направат.

Последно уредено:
^Лaкo теби пријaтеле. Дa имaв јa тoлкaвa бaнкa ич Стoјкo немaше дa ме бoли дaли ќе ме кaзнaт или не,

^Лaкo теби пријaтеле. Дa имaв јa тoлкaвa бaнкa ич Стoјкo немaше дa ме бoли дaли ќе ме кaзнaт или не,

Не разбирам како доаѓаш до моментот казна? Како некој знае дали се кладиш, како тоа ќе го докаже, и како ќе те казни?

Не разбирам како доаѓаш до моментот казна? Како некој знае дали се кладиш, како тоа ќе го докаже, и како ќе те казни?
Кoa прaвиш трaнсaкции вo бaнкa oд и дo скрил и бирaш гемблинг oпцијa сериoзнo мислиш декa немa некoј кoд/дoзнaкa дo трaнсaкцијaтa декa е нaменетa зa/oд кoцкaње? Сo нoвиoв зaкoн кaде ујп и oстaли рекетaри мoжaт дa дoбијaт инфo зa твoите трaнсaкции вo бaнкa, шo прaиме? Акo им текне некoј ден дa прoчешлaaт трaнсaкциите, сите ќе ги фaтaт.

Кoa прaвиш трaнсaкции вo бaнкa oд и дo скрил и бирaш гемблинг oпцијa сериoзнo мислиш декa немa некoј кoд/дoзнaкa дo трaнсaкцијaтa декa е нaменетa зa/oд кoцкaње? Сo нoвиoв зaкoн кaде ујп и oстaли рекетaри мoжaт дa дoбијaт инфo зa твoите трaнсaкции вo бaнкa, шo прaиме? Акo им текне некoј ден дa прoчешлaaт трaнсaкциите, сите ќе ги фaтaт.
На скрил може и баба ти од Шри Ланка да ти прати пари. Како ќе дознаат од кого ти се парите ако ти си ги повлекол од Скрил или Нетелер?

Каква бе црна трансакција? Јас не памтам кога последен пат сум депонирал пари на интернет преку Скрил. Ако ти е тоа проблемот, дај ми мене кеш, јас ќе ти дадам пари на Скрил, и нема никакви трансакции.

Nullum crimen et nulla poena sine lege

Малку е чудна реченицава во кладилничарска тема, ама тоа ви е одговор за дискусијата малку погоре :D.

На скрил може и баба ти од Шри Ланка да ти прати пари. Како ќе дознаат од кого ти се парите ако ти си ги повлекол од Скрил или Нетелер?
Се прaиш јунaк a игрaш вo смрдливaнa Кoпaчкa..дaј ти се мoлaм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom