Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.think.mk/pregled/dali-vo-oblozhuvanjeto-postojat-sigurni-dojavi

Нека прочитаат подобро тие шо во иднина планираат да "купат дојава"..
Ќе научат нешто...:anco:
Moze narodov kolku saka da pametuva vo vrska so vistinitosta na dojavive,ama jas kolku imam fateno ni samiot ne znam.Ne e rabotata za falenje tuku vi kazuvam ako imas prav izvor batalete gi ovie muabeti,2011 bese mi se cini godinata koga ispofakjav eden kup prelazi,2/1 1/2 ,1-x ,x-2, del od niv vi gi postirav i tuka togas vo temata tip na denot,ama poveketo od segasnote clenovi ili ne pamtat ili ne postoea,lecce-genoa 1-2 ,ipswich - barnsley 2-1 granada-ne mi teknuva so koj 2 liga bea uste togas 2-x, del od utakmicite,ppveketo bea od hrvatska liga i irska,megjutoa da vi kazam vo anglija 2 se mesti nenormalno,nenormalno kako kaj nas samo tesko da se stigne do informaxija od tamu.Italija isto,lecce genoa bese prvoligaska utakmica,45+ 0-1 za lecce ,3-1 konecen,arno ama go snema tipot sto mi gi kazuvase(normalno ne besplatno) od Svajcarija bese,Cirih..i so toa go snema i mojot profit :D Sto mu se desi kojznae..

Sent from my iPhone using Tapatalk

гледам на резултати има вечер квалификации за Ао, ама нема ги во додатокот, шо е проблемов? зборам за спортлифе?

Edit: добро е сега ги пуштија.

Последно уредено:
Наможам да најдам една ебана утакмица за денес ова не ми се има десено којзнае од кога дури ова кога немаше утакмици за католичкиве празници наогав по нешто

Многу јак ризик е додуша.
Мене ми е, aкo тебе не ти е дaј дa се дoгoвoриме oртaчки дa игрaме нa твoе име.[DOUBLEPOST=1421149397][/DOUBLEPOST]
гледам на резултати има вечер квалификации за Ао, ама нема ги во додатокот, шо е проблемов? зборам за спортлифе?

Edit: добро е сега ги пуштија.
Спoртлaјф е супер oд aспект нa тoa штo целaтa пoнудa јa имaш нa нивнaтa веб стрaнa. Мoжеш и дa прaтиш кoгa квoтaтa или грaницaтa е пaднaтa. Бaш рaди oвa претпoчитaм дa игрaм кaј нив. Вчерa уплaќaм у кoпaчкa кoшaрките, пoлa грaници сменети, квoти пaднaти, кaлaкурницa.

За вечер очекувам од тебе некои предлози, кошаркари нба :sneaky:
ни св.Петар не може да ти анализира и даде добар тип НБА сезонава..........секој секого победува,НБАта е котел за варење на типсерите годинава..........подобро зачувај некоја банка и фокусирај се на АО

roger/tecau 2-0 tocen
Сакаш сигурица за сабајле???? Грот-Милер минус у прв сет. Пошо сеа од нервоза стаив 300 глупости за јака сума, ќе видиш како ќе заврши 6-3 прв сет. Иначе играат двајца прејаки сервери каде што брејк паѓа еднаш во 100 години. Арно ама јас ја имам и ќе изеде едниот брејк одма на стартот и после мечот ќе заврши 6-3 6-7 6-7, со по 250 аса за двајцата.[DOUBLEPOST=1421092431][/DOUBLEPOST]
Ако се расервира лепотанов ќе видиш 2-0 за Роџер/Текау :ROFLMAO:
870563-chris-guccione-back-in-business.jpg
:kezec:

Сакаш сигурица за сабајле???? Грот-Милер минус у прв сет. Пошо сеа од нервоза стаив 300 глупости за јака сума, ќе видиш како ќе заврши 6-3 прв сет. Иначе играат двајца прејаки сервери каде што брејк паѓа еднаш во 100 години. Арно ама јас ја имам и ќе изеде едниот брејк одма на стартот и после мечот ќе заврши 6-3 6-7 6-7, со по 250 аса за двајцата.[DOUBLEPOST=1421092431][/DOUBLEPOST]
Ако се расервира лепотанов ќе видиш 2-0 за Роџер/Текау :ROFLMAO:
870563-chris-guccione-back-in-business.jpg
Лабаво 6-3 Грот, и да биде уште потрагично Милер изеде два брејка во првиот сет :pos::pos::pos:
За вечер уште една сигурица сакате? Нишиока-Лама 2ка. Лама никогаш во кариерата нема освоено сет на тврда подлога, ама сега јас го имам 1 така да ја очекувам првата јубилејна победа после 4 години играње на тврда подлога. Вамос Лама, вамос мучачо :vozbud:

za na pogolema uplata tenisi vecer
Delpo 1,40 Nishioka 1,25 Bedene 1,15 Darcis 1,10 Nishikori 1,10
isto taka izgledni
Harrison 1,40 De Bakker 1,40 Kubot 1,25 Basilashvili 1,25 Beck 1,20

Последно уредено:
Мене ми е, aкo тебе не ти е дaј дa се дoгoвoриме oртaчки дa играме.

Имаш слушнато за Скрил? Ставаш и вадиш преку и во банката ќе има дека стасале пари од скрил, а не од коцкарска страна. Можи дедоти од Австралија ти ги пратил, кој те знај?

Мн голем ризик е.

А иначе акио сакаш ајде да играме на мое име ама 65 - 35 од добивките заради малтретирањето :D

Имаш слушнато за Скрил? Ставаш и вадиш преку и во банката ќе има дека стасале пари од скрил, а не од коцкарска страна. Можи дедоти од Австралија ти ги пратил, кој те знај?

Мн голем ризик е.

А иначе акио сакаш ајде да играме на мое име ама 65 - 35 од добивките заради малтретирањето :D
Шo си е сигурнo сигурнo си е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom