ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.404
Ај нека ви е честит денот коцкарски. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze narodov kolku saka da pametuva vo vrska so vistinitosta na dojavive,ama jas kolku imam fateno ni samiot ne znam.Ne e rabotata za falenje tuku vi kazuvam ako imas prav izvor batalete gi ovie muabeti,2011 bese mi se cini godinata koga ispofakjav eden kup prelazi,2/1 1/2 ,1-x ,x-2, del od niv vi gi postirav i tuka togas vo temata tip na denot,ama poveketo od segasnote clenovi ili ne pamtat ili ne postoea,lecce-genoa 1-2 ,ipswich - barnsley 2-1 granada-ne mi teknuva so koj 2 liga bea uste togas 2-x, del od utakmicite,ppveketo bea od hrvatska liga i irska,megjutoa da vi kazam vo anglija 2 se mesti nenormalno,nenormalno kako kaj nas samo tesko da se stigne do informaxija od tamu.Italija isto,lecce genoa bese prvoligaska utakmica,45+ 0-1 za lecce ,3-1 konecen,arno ama go snema tipot sto mi gi kazuvase(normalno ne besplatno) od Svajcarija bese,Cirih..i so toa go snema i mojot profithttp://www.think.mk/pregled/dali-vo-oblozhuvanjeto-postojat-sigurni-dojavi
Нека прочитаат подобро тие шо во иднина планираат да "купат дојава"..
Ќе научат нешто...![]()
Мене ми е, aкo тебе не ти е дaј дa се дoгoвoриме oртaчки дa игрaме нa твoе име.[DOUBLEPOST=1421149397][/DOUBLEPOST]Многу јак ризик е додуша.
Спoртлaјф е супер oд aспект нa тoa штo целaтa пoнудa јa имaш нa нивнaтa веб стрaнa. Мoжеш и дa прaтиш кoгa квoтaтa или грaницaтa е пaднaтa. Бaш рaди oвa претпoчитaм дa игрaм кaј нив. Вчерa уплaќaм у кoпaчкa кoшaрките, пoлa грaници сменети, квoти пaднaти, кaлaкурницa.гледам на резултати има вечер квалификации за Ао, ама нема ги во додатокот, шо е проблемов? зборам за спортлифе?
Edit: добро е сега ги пуштија.
За вечер очекувам од тебе некои предлози, кошаркари нбаИ после ќе ми рече некој не се нервирај .. како да не се нервирам бре ..
https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1633-5833348-1256
ни св.Петар не може да ти анализира и даде добар тип НБА сезонава..........секој секого победува,НБАта е котел за варење на типсерите годинава..........подобро зачувај некоја банка и фокусирај се на АОЗа вечер очекувам од тебе некои предлози, кошаркари нба![]()
roger/tecau 2-0 tocen
Сакаш сигурица за сабајле???? Грот-Милер минус у прв сет. Пошо сеа од нервоза стаив 300 глупости за јака сума, ќе видиш како ќе заврши 6-3 прв сет. Иначе играат двајца прејаки сервери каде што брејк паѓа еднаш во 100 години. Арно ама јас ја имам и ќе изеде едниот брејк одма на стартот и после мечот ќе заврши 6-3 6-7 6-7, со по 250 аса за двајцата.[DOUBLEPOST=1421092431][/DOUBLEPOST]
Ако се расервира лепотанов ќе видиш 2-0 за Роџер/Текау
![]()
Лабаво 6-3 Грот, и да биде уште потрагично Милер изеде два брејка во првиот сетСакаш сигурица за сабајле???? Грот-Милер минус у прв сет. Пошо сеа од нервоза стаив 300 глупости за јака сума, ќе видиш како ќе заврши 6-3 прв сет. Иначе играат двајца прејаки сервери каде што брејк паѓа еднаш во 100 години. Арно ама јас ја имам и ќе изеде едниот брејк одма на стартот и после мечот ќе заврши 6-3 6-7 6-7, со по 250 аса за двајцата.[DOUBLEPOST=1421092431][/DOUBLEPOST]
Ако се расервира лепотанов ќе видиш 2-0 за Роџер/Текау
![]()
Мене ми е, aкo тебе не ти е дaј дa се дoгoвoриме oртaчки дa играме.
Шo си е сигурнo сигурнo си е.Имаш слушнато за Скрил? Ставаш и вадиш преку и во банката ќе има дека стасале пари од скрил, а не од коцкарска страна. Можи дедоти од Австралија ти ги пратил, кој те знај?
Мн голем ризик е.
А иначе акио сакаш ајде да играме на мое име ама 65 - 35 од добивките заради малтретирањето![]()