Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Не знам дали постои уопште некој ваков филм ама ај да прашам... постои некој филм што се случува после апокалипса/катастрофа нешто такво и преживеани се само 2-3ца ..и тие уствари треба да работат заедно ама нели разликите меѓу луѓето испаѓаат поголеми од целта...

Лошо објаснив ама сигурно има некој нискобуџетен инди режисер со ваква идеја а ? :D

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Не знам дали постои уопште некој ваков филм ама ај да прашам... постои некој филм што се случува после апокалипса/катастрофа нешто такво и преживеани се само 2-3ца ..и тие уствари треба да работат заедно ама нели разликите меѓу луѓето испаѓаат поголеми од целта...

Лошо објаснив ама сигурно има некој нискобуџетен инди режисер со ваква идеја а ? :D
After Earth не ли е таков?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114

walking dead
film me mrzi da mislam

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Дефинитивно еден од најлошите филмови кои ги имам изгледано.

If i stay here, trouble will find me. :noze:

500 days of Summer, with my crush. :jeeee:
Конечно у пм. Се надевам ќе го смени мислењето и нема да гледа само лигави романтични филмови во кои глуми некој шмокљан марио касас.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444

28 days later можда?

Sent from my GT-I9505

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Не е, не барам нешто што ќе го истражува преживувањето во опасна околина, туку филм што луѓето ќе треба да се преживеат "сами себе", некој филм во кој што ликовите порадо би се хејтале наместо да преживеат..знам дека нема некој ваков филм али да пишам :D

јбг или ќе треба идејава да ја продадам на некое хистер режисерче или ќе треба режисер да станувам..то е.. :toe:

:ROFLMAO:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.314
Поени од реакции
30.653
Не е, не барам нешто што ќе го истражува преживувањето во опасна околина, туку филм што луѓето ќе треба да се преживеат "сами себе", некој филм во кој што ликовите порадо би се хејтале наместо да преживеат..знам дека нема некој ваков филм али да пишам :D

јбг или ќе треба идејава да ја продадам на некое хистер режисерче или ќе треба режисер да станувам..то е.. :toe:

Се совпаѓа со описот.

W

wicked_1

Гостин

пиши скриптата, Кејџ е слободен

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Интерстелар е булшит / и самите не се свесни за тоа зошто им се свиѓа филмот.
Јас знам зошто го сакам. Мислам дека ти не знаеш зошто го хејташ. На начинот на кој го оцрни филмот е истиот начин на кој можат сите филмови што излегле и фатиле внимание, какво и да е, да се оцрнат и да се направат глупи, досадни, ѓубре. Дури и оние кои ти ги сакаш. Со историска тематика на пример.

Пошто ја сфатив основата на работите
Немаш ни с од сфатено во врска со филмов ти. Али ај, поштување туѓо мислење, макар неосновано и погрешно and all that shit. Нека ти биде.

Следниве мислам дека ќе те интересираат колку-толку:

Dystopia
5 Shells
Beyond
Testament
After The Dark

Ваљда влегуваат во описот. Пар ми се на листа за гледање но ниеден не ми е гледан до сега. Ако си океј со ризикување, навали па сподели впечатоци :D.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281

Kajgana Shop

На врв Bottom