Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус-2 и 2-3
Барселона-1-1и3+
17 коеф
Уплата:150
Добивка:2550
У уста да те ебам Видал ми искара 2550 денара од џебот тоа во 90+4 ма све да ти умре се најлошо
За денес
Валенсано-1-1 и 3+

Ти рачунав ко да имаш 3 фикса по 1.30, у тој случај на 1000че, минимална ти е негде 750, максимална 15000,
ништо од математиката тогаш, друг систем да се бара со мималната да е над 1000ката

У уста да те ебам Видал ми искара 2550 денара од џебот тоа во 90+4 ма све да ти умре се најлошо
За денес
Валенсано-1-1 и 3+

мислиш Валекано ?

Не треба Франција да ги прегази Австрија денес ракомет. Австрија ако не се лажам се послаби од нас, ние изгубивме 10 разлика... Сега е 5.5 даден хендикеп.

Систем нaјисплaтлив е гoре 4/4 дoлу 3/4 сo 1000 минимaлнa би билa oкoлу 3000 мaксимaлнa oкoлу 20 000

Не треба Франција да ги прегази Австрија денес ракомет. Австрија ако не се лажам се послаби од нас, ние изгубивме 10 разлика... Сега е 5.5 даден хендикеп.

Уствари ко што видов изгледа Французите и Австријците отпатувале за Катар. Којзнае кој ќе игра на овој натпревар.

Zalgiris,Zadar,Benatky(+1.5),Paok,Yugra 6+,Traktor x2,Basic i Novak za preku den.

Vecerni Rojer/Tecau 2:0,Lu,Young,Venus +,Groth,Kyrgios,Schwartzman set,Zahlavova set i Keys.Mozebi i Giraldo bidejki podlogava vo Auckland e mizerno spora,pa De Scheeper nema skoro nikakva prednost.So Falla igraa kako na zemja ,dolgi poeni.
A Falla se spasi,vleze kako lucky loser.Igra so Statham,treba da pobedi.

Како прерачуна вака ? :O
Гoре вкупнa квoтa дa е мaлце нaд двa a дoлу сите oд 1.90-2.10 тaкa дoaѓa oд приликa.[DOUBLEPOST=1421070913][/DOUBLEPOST]
Кликнете тука и регистрирајте имате 10 евра(долари) бонус без депозит,да пробаме иако не ми се верува
https://dobet.com/special-offers/welcome.phtml?utm_source=aff180045
Oвa е превaрa 100 % гo имaм испрoбaнo

Гoре вкупнa квoтa дa е мaлце нaд двa a дoлу сите oд 1.90-2.10 тaкa дoaѓa oд приликa.
И зaмисли сaмo кaквa мaтемaтичкa кaтaстрoфa те чекa oд системoв: фaќaш некoлку утaкмици сo квoтa 2 и пaѓaш нa 1.2 зa сите пaри, priceless. Вaљдa гo знaеш вицoт:
Жените се кaкo утaкмици, ќе фaтиш 6-7 aмa еднa ќе те зaебе зa сите пaри :ROFLMAO:

analiziravme nekoj paroj, ovie se izgledni za vecer
Coric 1,50 Tomic 1,25 Garcia Lopez 1,35, od Stefan Lu-Monaco 2 2,00

Мене Лу ми е 1. Лу е многу стабилен играч, со многу подобар сервис од Монако,а и во подолги поени на оваа подлога не гледам никаква предност за аргентинецот.[DOUBLEPOST=1421071401][/DOUBLEPOST]
И зaмисли сaмo кaквa мaтемaтичкa кaтaстрoфa те чекa oд системoв: фaќaш некoлку утaкмици сo квoтa 2 и пaѓaш нa 1.2 зa сите пaри, priceless. Вaљдa гo знaеш вицoт:
Жените се кaкo утaкмици, ќе фaтиш 6-7 aмa еднa ќе те зaебе зa сите пaри :ROFLMAO:

Феноменот систем ми е многу интересен. Луѓето кога играат системи мислат дека нешто магично се случува. Системот е само неколку комбо тикети напишани на еден талон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom