Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам за него ама ја да бев на местото на усраниот тефтер после ваквите измени сам ќе се казнев на некој начин. Онака ќе застанев пред огледало, ќе сфатев дека сум екстра глуп и дека не сум за тренер на еден тим ко Манчестер Јунајтед и ќе се фрлев од некој мост.

Ја искрено подебилен тренер немам видено во мојот живот, а имам доста дебили видено, можда Мацари ама се ми се чини дека Ван Гал има предност. Ликот го вади Перси го става Фелаини :pos::pos: Изгледа ја имаше играно овер на жолти картони па затоа го стави Фелаини. :pos:

Шанса немаа еј, шанса, освен онаа на мртвиот Мата кој утна празен гол, јер со десна му е забрането. :D Али ај тоа нема везе, мене стварно не ми беше јасно што кур му беше со формацијата на тефтерот... Не разбирам бе некои луѓе и крај, толку години е во фудбалот, па пичка му матер слеп да е ќе примети дека не бива така. А најјак момент на утакмицата беше кога Смолинг на негова половина ја подаде со пета на КАСПЕР, онака го бркаат 2-3ца од Сотон, му вршат пресинг и овој мава пета ко да водат 5-0 па ај ќе си играм курот. :pos:
Знаеме дека те бутнале, ај ај :D:D

Знаеме дека те бутнале, ај ај :D:D
Нормално, иначе за Јунајтед ми е гајле исто како за ланскиот снег. :D
Ама сеедно ме нервираат глупи тренери, без разлика дали навивам или не за тој тим.

Па Ван Гал никад не е бил и нема да биде тренер за мене.
Да не му беа тие тефтерите нема по што да биде препознатлив. Ебати тие успеси у Ајакс

Current PL table
1. Chelsea
2. Man City
3. Southampton
4. Shaw
5. Chambers
6. Pochettino
7. West Ham
8. Lallana, Lambert, Lovren

Ха ха ха, ме изнасмеа да си ибеш векот, ај уште еден нека ја стави табелава се посмешна е.

Има и ваква

1. Фабрегас
2. Насри+Клиши+Сања
3. Саутемптон
4. РВП
5. Санчез
6. Адебајор
7. Сонг+Џенкинсон

Ха ха ха, ме изнасмеа да си ибеш векот, ај уште еден нека ја стави табелава се посмешна е.

Има и ваква

1. Фабрегас
2. Насри+Клиши+Сања
3. Саутемптон
4. РВП
5. Санчез
6. Адебајор
7. Сонг+Џенкинсон
Е оваа ми се свиѓа :D

Има и ваква

1. Фабрегас
2. Насри+Клиши+Сања
3. Саутемптон
4. РВП
5. Санчез
6. Адебајор
7. Сонг+Џенкинсон
Ериксен+Кане.

Адебајор 0 минути има во ПЛ.

Оваа најдобрава 9-ка во светот не избори место ни во првите 18, што не беше случај со МекНер на пример. Па читам нешто и трансфер ќе барал во друг клуб. :angel:

Оваа најдобрава 9-ка во светот не избори место ни во првите 18, што не беше случај со МекНер на пример. Па читам нешто и трансфер ќе барал во друг клуб. :angel:
Малце плата му давале :toe:

Има и ваква

1. Фабрегас
2. Насри+Клиши+Сања
3. Саутемптон
4. РВП
5. Санчез
6. Адебајор
7. Сонг+Џенкинсон

2.lampard

Интересно било

Статус
Затворена за нови мислења.