Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.841
Да бе, одма ито После курле од орле, че ви поставува дуелиДали модераторот ќе се откажи од функцијата ако рејдиохед го изгуби дуелов?
Е сега и ти муабетив за на бањи ебаго. До Џастин БиберЕве ја турви, т.е. бивши турви сеа некој бош ник тежок за памтење имаш.
радиоглава не ги варам, премногу депресивни бош музика коа да зеам да снимам деца што плачат на микрофон. Освен Крип шо валда според сите вас е лоша пошо е мејнстрим, се останато е срање а таа ми е нешо ко... средна песна. Шо да ти кажам друго, не е инает, инает е во ситуацијава ради вас секташиве овдека Плус, за вкус нели не се разговара, али ако го водиме тој муабет, radiohead ќе ги ставам до Џастин Бибери пошо толку ми се одбивни.
Иначе, издржан факт дека Radiohead се подобри од Muse нема да најдам и тешко дека било кој ќе ме убеди. Така да, тој дел, не е за инает
А уствари општо на форумов, @DaniBMW кажа: префорсирани се.
Е шо муабет... Ај кликови на јутуб да глеаме па свињана дебела звана Rick Ross што благе везе нема од животот ќе ги победи и Muse и "thou must not be named" заедно. Нема релевантно ништо, како сакаш и кого сакаш објаснувај, вкусови се во прашање.Е сега и ти муабетив за на бањи ебаго. До Џастин Бибер
Еве мене баталете ме, земете го гуглов и прочепкајте онака, радознало, да видите на светска сцена општо како оди работава.
http://www.last.fm/music/Muse?ac=mus
http://www.last.fm/music/Radiohead?ac=rad
Еве број на слушатели
Ластов е за сериозни музикомани.
Aбе и за вкусови се расправа Јас и тој став го имам. Еве клаваме на рамниште некоја чкљ турбофолк песна, и еве нека не бидат Редиохед, нека бидат некои класика, Дорс пример. И сега ти иди некој пич ти вели, јас слушам турбофолк, за вкусови не се расправа, па не можи да ги токмиме. Фала курцу дека можи, лајното е лајно во случајов, само шо не е во очите на оној кој го восприма. Јас можам да го почитувам вкусот, и да речам-Те радува брат, ме радува ми вели. Биди здрав и жив, и ако сакаш некош ќе се очукаме на твојата музика. Но и понатаму вредносно ќе го рангирам нискоЕ шо муабет... Ај кликови на јутуб да глеаме па свињана дебела звана Rick Ross што благе везе нема од животот ќе ги победи и Muse и "thou must not be named" заедно. Нема релевантно ништо, како сакаш и кого сакаш објаснувај, вкусови се во прашање.