Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.299
- Поени од реакции
- 63.541
Шиа е жив доказ дека во Холивуд секој спие со секого за улога.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На поголем екран е поголемо (визуелно) срање.Бојхуд (потенцијалниот филм на годината како што читам) требаше да го гледам на Cinedays пред некој месец. Можев, а не отидов. Сега треба да го симнувам и да го гледам на 19ка екранче, коцкасто. Genius.
. Овој филм тотално ќе ја уништи сликата што ја имавме за првите два деланекој предлог филм со тема ф1?Rush го имам гледано.
Срањата почнаа да се дешаваат во моментот кога решија да се прави трет дел без Камерон. И кога Фурлонг беше отиден со дрогите за да учествува во нов проект. Сликата нема да ја уништи али од трејлеров како што гледам се враќаат во првите два дела, што е безвезе. Често жалам што Камерон не се нафати да ја заокружи трилогијава и да не спаси од глупостиве кои следат, наместо тоа зема да снима бајки, кои ќе можеше да ги направи и подоцна.Осеќам новиов Терминатор ќе биде тежок fail, не зборам за заработувачката што ќе ја има низ кино салите, туку општо онака. И Шварци почна да го фаќаат будалите, ни он веќе незнае што прави. Овој филм тотално ќе ја уништи сликата што ја имавме за првите два дела
http://www.imdb.com/title/tt1424432/
IoSonoInterista мислам дека имаше убава рецензија за филмов, ако си љубител на формула нема промаршување.
п.с. Абе каква формула, секој треба да го изгледа филмот за Сена, емоционално возење.