Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Тогаш да не се лажеме дека сме демократија, туку апсолутистичка, ама не монархија, туку република, мада нема да има проблем и тоа да се смени. После овој коментар, не сакам веќе да запаѓам во никаква дискусија со тебе.
Што, не разговараш со луѓе што немаат исти убедувања за политичкото уредување на државата како тебе? Ти ги навредува религиозните чувства ли? :confused:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Што, не разговараш со луѓе што немаат исти убедувања за политичкото уредување на државата како тебе? Ти ги навредува религиозните чувства ли? :confused:
Сметам дека секаква понатамошна дискусија е бесполезна со оглед дека тебе ти е мил етатизмот и желбата да се клањаш и да ти бидат црвени колениците. А мене ми мила моќта на народот (нема да кажам мила ми е демократијата, затоа што сметам дека таа има свои недостатоци) А и да не запаѓаме во дополнителни оф-топици.
Иначе, воопшто не ме навредува тоа, тоа си е твоја работа.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Груевски и Адеми настапуваат од позиција на моќ, вие настапувате од позиција на засегнати граѓани. Вие сте тие што треба да аргументираат, не Груевски и Адеми.
Ова ти е исто како да имаш дома слугинка, и да и речеш денес ми се јаде грав, а таа ти вика е не може грав леќа ќе ти напрам... И сеа по твоја логика јас треба да и давам аргументи на слугинкава и да се правдам зошто нејќам леќа туку сакам грав?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ова ти е исто како да имаш дома слугинка, и да и речеш денес ми се јаде грав, а таа ти вика е не може грав леќа ќе ти напрам... И сеа по твоја логика јас треба да и давам аргументи на слугинкава и да се правдам зошто нејќам леќа туку сакам грав?
Не баш. Тоа ти е како да имаш слугинка што ја избрале 10 души од кај тебе дома а само ти се буниш за леќата. Ќе сркаш и оро ќе играш.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Не, туку ќе ја смениш слугинката. :toe:[DOUBLEPOST=1420736743][/DOUBLEPOST]
Сметам дека секаква понатамошна дискусија е бесполезна со оглед дека тебе ти е мил етатизмот и желбата да се клањаш и да ти бидат црвени колениците. А мене ми мила моќта на народот (нема да кажам мила ми е демократијата, затоа што сметам дека таа има свои недостатоци) А и да не запаѓаме во дополнителни оф-топици.
Иначе, воопшто не ме навредува тоа, тоа си е твоја работа.
Ако на основ на оваа поделба функционирате во пленумот делеку ќе стигнете. Ама тоа си е ваше.

Последно уредено:
Член од
28 март 2006
Мислења
17.836
Поени од реакции
12.342
Мон одржале јавна дебата на Пресека. Не знаат зошто никој не им дошол.

Инаку и Ахмети, кој е суден за противуставни дејства, се приклучил на кампањата за "поквалитетно" образование :vozbud:
не могу више. Циркус Медрано може вода да ни носи :lolzz::pos::pos:
Дали може некој од поддржувачите на законот да ми објасни како државниот испит ке ми помогне мене како студент?
Што добивам јас со државниот испит?
мислиш имаат појма?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Да сме биле само послушници на одлуките на власта, немало воопшто да се формира Пленумот.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Мон одржале јавна дебата на Пресека. Не знаат зошто никој не им дошол.

Инаку и Ахмети, кој е суден за противуставни дејства, се приклучил на кампањата за "поквалитетно" образование :vozbud:
не могу више. Циркус Медрано може вода да ни носи :lolzz::pos::pos:
мислиш имаат појма?
Од кај па сега Ахмети осуден за противустанви дејства? Па тој е еден од креаторите на нашиот денешен Устав.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Не баш. Тоа ти е како да имаш слугинка што ја избрале 10 души од кај тебе дома а само ти се буниш за леќата. Ќе сркаш и оро ќе играш.
Од времето што го поминуваш на форумов ти заклучи дека само еден од 10 се буни? Да не е обратно?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Од времето што го поминуваш на форумов ти заклучи дека само еден од 10 се буни? Да не е обратно?
Па запиши се на кајгана факултет или организирај гласање преку анкета на Кајгана.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.836
Поени од реакции
12.342
Од кај па сега Ахмети осуден за противустанви дејства? Па тој е еден од креаторите на нашиот денешен Устав.
фали смајли орелче да го закачев. Стварно сте хаос, уставотворецот афметхи :pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Шо знам дали е иронија, слепото подржување на одлуките на Груевски, ги прави симпатизерите на ДПМНЕ да подржуваат се, па дури и Али Ахмети.

Всушност, тоа веќе го видовме со одлуката за амнестија на хашките случаи, полни им беа устите на десничарските националисти за исправноста на таа одлука, меѓу нив особено се истакна „големиот македонски син“ Јохан.

GordonGoldader

Brother Nature
Член од
18 јануари 2014
Мислења
445
Поени од реакции
599
Ах остроумните професори од фамозниот професорски пленум излегоа со разумно подржано со аргументи решение (слично ко она на опозицијата - не се враќаме во влада додека не добиеме на избори)
https://www.facebook.com/profesorskiplenum/photos/a.834339513273808.1073741828.834328306608262/847010448673381/?type=1

и секако реакцијата на владата беше http://i.imgur.com/gR9P2kF.gif [DOUBLEPOST=1420743763][/DOUBLEPOST]
Ко падобранец у темава влета. Протестиве изгледа пред 9 години биле, кога пројде толку време. :D

Човек би рекол дека упаднав ко шо Грујо им упадна некна на пленумците коа даваа изјава...

Kajgana Shop

На врв Bottom