Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Тогаш да не се лажеме дека сме демократија, туку апсолутистичка, ама не монархија, туку република, мада нема да има проблем и тоа да се смени. После овој коментар, не сакам веќе да запаѓам во никаква дискусија со тебе.
Што, не разговараш со луѓе што немаат исти убедувања за политичкото уредување на државата како тебе? Ти ги навредува религиозните чувства ли? :confused:

Што, не разговараш со луѓе што немаат исти убедувања за политичкото уредување на државата како тебе? Ти ги навредува религиозните чувства ли? :confused:
Сметам дека секаква понатамошна дискусија е бесполезна со оглед дека тебе ти е мил етатизмот и желбата да се клањаш и да ти бидат црвени колениците. А мене ми мила моќта на народот (нема да кажам мила ми е демократијата, затоа што сметам дека таа има свои недостатоци) А и да не запаѓаме во дополнителни оф-топици.
Иначе, воопшто не ме навредува тоа, тоа си е твоја работа.

Груевски и Адеми настапуваат од позиција на моќ, вие настапувате од позиција на засегнати граѓани. Вие сте тие што треба да аргументираат, не Груевски и Адеми.

Ова ти е исто како да имаш дома слугинка, и да и речеш денес ми се јаде грав, а таа ти вика е не може грав леќа ќе ти напрам... И сеа по твоја логика јас треба да и давам аргументи на слугинкава и да се правдам зошто нејќам леќа туку сакам грав?

Ова ти е исто како да имаш дома слугинка, и да и речеш денес ми се јаде грав, а таа ти вика е не може грав леќа ќе ти напрам... И сеа по твоја логика јас треба да и давам аргументи на слугинкава и да се правдам зошто нејќам леќа туку сакам грав?
Не баш. Тоа ти е како да имаш слугинка што ја избрале 10 души од кај тебе дома а само ти се буниш за леќата. Ќе сркаш и оро ќе играш.

Не, туку ќе ја смениш слугинката. :toe:[DOUBLEPOST=1420736743][/DOUBLEPOST]
Сметам дека секаква понатамошна дискусија е бесполезна со оглед дека тебе ти е мил етатизмот и желбата да се клањаш и да ти бидат црвени колениците. А мене ми мила моќта на народот (нема да кажам мила ми е демократијата, затоа што сметам дека таа има свои недостатоци) А и да не запаѓаме во дополнителни оф-топици.
Иначе, воопшто не ме навредува тоа, тоа си е твоја работа.
Ако на основ на оваа поделба функционирате во пленумот делеку ќе стигнете. Ама тоа си е ваше.

Последно уредено:
Мон одржале јавна дебата на Пресека. Не знаат зошто никој не им дошол.

Инаку и Ахмети, кој е суден за противуставни дејства, се приклучил на кампањата за "поквалитетно" образование :vozbud:
не могу више. Циркус Медрано може вода да ни носи :lolzz::pos::pos:
Дали може некој од поддржувачите на законот да ми објасни како државниот испит ке ми помогне мене како студент?
Што добивам јас со државниот испит?
мислиш имаат појма?

Да сме биле само послушници на одлуките на власта, немало воопшто да се формира Пленумот.

Мон одржале јавна дебата на Пресека. Не знаат зошто никој не им дошол.

Инаку и Ахмети, кој е суден за противуставни дејства, се приклучил на кампањата за "поквалитетно" образование :vozbud:
не могу више. Циркус Медрано може вода да ни носи :lolzz::pos::pos:
мислиш имаат појма?
Од кај па сега Ахмети осуден за противустанви дејства? Па тој е еден од креаторите на нашиот денешен Устав.

Не баш. Тоа ти е како да имаш слугинка што ја избрале 10 души од кај тебе дома а само ти се буниш за леќата. Ќе сркаш и оро ќе играш.
Од времето што го поминуваш на форумов ти заклучи дека само еден од 10 се буни? Да не е обратно?

Од времето што го поминуваш на форумов ти заклучи дека само еден од 10 се буни? Да не е обратно?
Па запиши се на кајгана факултет или организирај гласање преку анкета на Кајгана.

Од кај па сега Ахмети осуден за противустанви дејства? Па тој е еден од креаторите на нашиот денешен Устав.
фали смајли орелче да го закачев. Стварно сте хаос, уставотворецот афметхи :pos:

Шо знам дали е иронија, слепото подржување на одлуките на Груевски, ги прави симпатизерите на ДПМНЕ да подржуваат се, па дури и Али Ахмети.

Всушност, тоа веќе го видовме со одлуката за амнестија на хашките случаи, полни им беа устите на десничарските националисти за исправноста на таа одлука, меѓу нив особено се истакна „големиот македонски син“ Јохан.

Ах остроумните професори од фамозниот професорски пленум излегоа со разумно подржано со аргументи решение (слично ко она на опозицијата - не се враќаме во влада додека не добиеме на избори)
https://www.facebook.com/profesorskiplenum/photos/a.834339513273808.1073741828.834328306608262/847010448673381/?type=1

и секако реакцијата на владата беше http://i.imgur.com/gR9P2kF.gif [DOUBLEPOST=1420743763][/DOUBLEPOST]
Ко падобранец у темава влета. Протестиве изгледа пред 9 години биле, кога пројде толку време. :D

Човек би рекол дека упаднав ко шо Грујо им упадна некна на пленумците коа даваа изјава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom